覺唔覺奇異博士開左multiverse就玩爛左

212 回覆
591 Like 37 Dislike
咁唔差在叮噹大戰超級英雄啦
R&M明明玩到好天馬行空
https://hypebeast.com/zh/2022/5/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-suffers-historic-mcu-box-office-drop-in-second-opening-weekend

唔知Benedict見到票房咁差有咩感受
成套戲又比Elizabeth搶晒fo
Btw有幕Benedict回憶同Christine食飯
Benedict好靚仔
最搞笑係佢企住喺度等死 避開又唔係接着又唔係
係,神秘的多重宇宙,點知其他宇宙既人都係廢柴。
溝咗人哋個Irene
因為啲人欣排冇好戲睇,同A24一向有班忠實擁躉,one of the best movie of all time 就點都未到,8-8.5分就有嘅
又盲反台
睇開嘅youtuber都數到一埋缺點喎
https://youtu.be/zbkNKQqsz4A
拒絕非RDJ嘅Tony Stark
無番十年八年都唔好reboot個咁經典嘅角色啦
淨係civil war, 漫畫已經打到千軍萬馬咁
失控,邊撚度控呀睇過

叫奇異博士,女巫紀元算
當然大部份台灣YouTuber都係踩
但你睇下其他留言係會有班書面語撐套戲好睇
呢個名幾好
咁你用部份去蓋過其他 話台仔都係XXXX係咩玩法

Ironman死左我連豬豬俠都無睇落去
無ironman可以預左之後個啲都係唔用腦 打打打就完場
End game完左已經當成個故事完左
光明會條line有ultron機械人
我仲以為係made by stark industry
我仲想睇天劍局
要睇返劇集wanda vision
佢用改變現實嘅能力整左對雙胞胎出嚟
其實都係
Phase 4無套真係叫做好睇
希望雷神救得返個勢
其實電影太連貫 係降低咗無睇開嘅人興趣
講緊又要追幾套劇、戲先入場

套戲講少少野又要等下一套好趕客玩到爛曬

利申:鍾意睇DS1 但無入場睇DS2
咁邪果個都可以再做出黎
點解要大費周章去第二個宇宙搶人個仔?
唔係應該果兩個係真實存在咩
endgame之後已經開始係
蜘蛛俠玩左三集都仲係小學雞
永恆族係我心中第一名垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞