達拉斯小牛 Season 2021-2022討論區14

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
有幾得人驚阿。我牛同湧都有追!無左手套仔!湧防守差好多嫁喇,加上狀態好差,你見打熊同雞塊個分數好似SM人咁,但in-game 湧啲失誤又多手感又差,係最後贏緊5分左右,班友三分突然着左先好似SM人咁。唯一怕就怕佢西决全隊人外圍手感好足4場。不過咁諗,佢地手感可以好足咁多場,我地輸都抵喇。我地天賦無熊咁高,但我地打落勁過熊嫁,燈下好喇,唔好話湧得人驚喇
乜呢度有好多人話贏硬湧咩?最多咪打下氣支持球隊
隔離POST係咪傻咗

[PO - 保持信念: 要贏!] NBA 金州勇士球迷討論區 (85) Golden State Warriors
https://lih.kg/bmAnBiV
驚勇士輸啫
大家唔好誤會
好似話手套仔出得番🫠
或者牛仔有得偷雞嘅位就係無乜壓力,可以放開嚟打
連球迷都咁驚,班球員唔知點
骨折都咁快好真定假
老實講句有邊幾個人覺得我哋隊波會走到咁遠,我今年已經滿足喇,之後都係放鬆打
Kerr 講
出得唔代表打得
你睇下embiid
你跨區唔係咁講
但curry klay準起上嚟真係好痴線
勇士唔需要佢地係咁跑啦
我對牛嘅防守幾有信心 牛鎖常規賽嗰幾場守curry啲無球守得幾好

但係唔敢睇小湧啲團隊防守
今季話就話3-1 但係無一次湧係齊人 打得1次green
仲要佢哋幾個核心打咗咁多年rmbj 都熟曬點守一星四射 雖然我覺得當值組織有啲位高班過rmbj 連埋kidd用防守帶動進攻 希望有機會揾到弱點可以串聯返隊波

望落湧牌面上差過腸 但係真係多季後賽經驗 唔係腸咁打得1年無打過搶七就話多經驗 樂觀啲睇我覺得可以55波 始終場上最勁嗰件都係禾肥仔
兩隊都鍾意 希望唔好有受傷黑哨嗰啲
有名你叫手感隊,勁起上嚟輕鬆40橫掃
抵輸啦

佢兩個癲起嚟 冇隊可以守到
唔係kd 都唔會抱團過去

唔好吹湧太無敵
熊都贏兩場

實有弱點
同防守策略
都係果句啦,擲骰咁
兩隊都係有能力上場炒人幾十分,下場俾人炒返幾十分嘅球隊
三分把握度

最後決定用Jb 屈中距穩打
呢隊勇冇kd ,唔係宇宙勇黎,
Kd勇根本係bug黎,rmbj單核比人打爆好正常
而家呢隊勇,don77夠打
無KD但有新浪花兄弟同見頂喎
無當年咁勁,但係都好勁
訓醒未 拎d傷過打7折既換我正價貨品?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞