達拉斯小牛 Season 2021-2022討論區14

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
諗返起當年嘅3J,咁就廿幾年
最後四場
Luka Doncic TORCHED the Suns in the 2nd round 🔥

45 PTS - 12 REBS - 8 ASTS
35 PTS - 5 REBS - 7 ASTS
26 PTS - 13 REBS - 9 ASTS
26 PTS - 7 REBS - 11 ASTS
28 PTS - 11 REBS - 2 ASTS
33 PTS - 11 REBS - 8 ASTS
35 PTS - 10 REBS - 4 ASTS

AVG: 32.6 PTS - 9.8 REBS - 7 ASTS

@ClutchPointsApp
今日本身拎左假 一直凝住聽日返工先慢慢睇
屌 GAME 3,4又係咁 唔睇就贏
咁麻煩你忍一忍繼續唔好睇
你翻去睇今晚阿仙奴算啦
實力同人腳上確實係佢哋強啲 但當腸你都贏到 點會而家先黎驚勇 起碼唔會完全冇得打先 腸人腳上既配置可以話克死牛都過到就比番啲信心自己啦
湧係勁,不過我覺得上年大飛都係強過湧
我下場仲諗緊撐邊面
會睇
No bullshit let’s go
扛落就知勇士仲有幾多斤兩
我淨係知打下又多場打下又場
點解你鐘意牛 因為呢度有既係良好籃球文化
即使今年拎唔到 日後仲係大把機會
熱血我牛
勇嗰底同我地半斤八兩,JB唔駛對住長手怪,我覺得佢會KEEP到表現,一定有得打
Trag Young無得同人打飛機佢打東決doncic都係一輪遊
起碼一定好過對艇
勇個底冇ayton 高啤 呢啲底係到 jb同dvd照計會易打左 至少個底有空間比佢哋去剷先 本身有能力鎖死佢哋既payton 都已經比人收左皮 其他側翼會去照呼肥仔 唔會主守佢哋 合理預期佢地既輸出應該會仲多先係
大家都係鬥射三分咪睇邊隊有手感射贏4場先囉
至少禾拋有得同當值玩返pnr先
前兩輪真係睇到燥
LUKA有今場D無解tounch shot就有機
都係同對面鬥擲骰
係喎, 兩隊西決鬥射,
不過對面GREEN 防守好勁
對爵無睇
呢輪對腸傻拋真係成碌柒咁
希望對勇可以解放
兩輔都係咁留左兩輪力,係時候爆seed 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞