達拉斯小牛 Season 2021-2022討論區14

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
常規 3勝一負 點會冇得鬥
sons輸鳩哂 都贏埋啦
咪係尋日先開完記者會
條友晚晚瞓黎頸,可以唔洗預佢,出到一場最多
suns 係玩撚死左cp3 呢隻老狐狸
勇要玩死兩隻 老湯 同 老咖哩
學上面話齋 鬥射唔夠勇玩
係睇防守上 game 3後會唔會玩得死兩隻老將
小牛15年cd rom都要上水,由0:2追到2:2再2:3出局邊緣再連贏2場出線決賽,到而家都唔係太敢相信,嗰種韌性令我諗起champ嗰年,希望繼續有奇蹟啦
咁多錢身家都無乜心機打波
想問大家kidd 帶成點 ?

算唔算集各家大成
今場咁少助攻,獨食
最怕ge 大腸都過左,唔覺得湧有乜好怕!湧只要外線俾我地鎖死,放佢兩分唔放三分,再用傻拋炸佢禁區,係咁博嘴綠犯規。湧有乜好怕,我地換防又快,區域聯防又好,湧只要外線收皮就攪掂。仲有我地唔怕傳切球隊,我地係湧天敵!
仲有kerr 轉數慢左好撚多嫁喇!利申:湧牛都有追
好慶幸搵到kidd 呢種教練
Triple team書人
應該似兩邊擲骰 邊個擲到4場大既先就贏
組個雙肥陣都幾有睇頭
咪發夢啦 根本就冇cap簽 同佢換約既時間根本對唔上 連發夢做plan a都冇本錢
FF下都唔得
donnie條冚家剷唔係亂尻咁trade HB依家都唔洗咁撚煩
真呀 根本賭kp都唔係最傷 而係就咁放走Hb 佢仲係到我哋真係求其執隻底養就齊腳
呢種持球側翼隊隊都要 市場上根本供不應求 最top個堆根本唔會放出黎比人傾 所以你見隊隊諗親呢個位唔係提佢就係grant 偏偏我哋就送垃圾咁送走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞