達拉斯小牛 Season 2021-2022討論區14

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
前兩輪佢既作用就係用黎保護maxi 幫手頂緊啲時間
落場就係foul人 同比人foul
打湧用5小應該會好好多
之前常規賽打勇士打成點?
記得有場luka 拋玩到湧含撚
湧側翼都係得wiggins叫守得好
otto porter好似仲傷緊
肥仔發揮番今場水準都仲有得打
其他就睇dfs bullock嘅加持有幾多
同埋bertans應該會多啲機會showoff
最重要湧後備都係打死poole一個,仲係mike brown做acting應該偷哂兩場作客
大飛無限側翼招呼肥仔 點打
湧上場唔係靠klay頂住都好大機會要搶七
我地後備深度夠再鎖死poole同klay應該有得打
最緊要係mike brown繼續acting hc
2-0都已經覺得鳩射三分有手感先有機會贏

估唔到幾場都玩鳩射
55波
Kerr back 左啦仲ff
仲有兩大鎖招呼咖哩同仁kay
後備仲有法仔同green
俾湧炒40分
Cp3冇份打到第一
常規賽唔作準 重點係你常規賽根本冇打過而家隊full team勇
佢啲炮唔會鎖得死 可能會有一兩場撞正唔準 但唔會連續幾場都衰 著左基本上就無視你防守資源 短時間就射死你 所以我話睇邊邊準4場先個隊贏 關鍵都係肥仔 應該係見頂 green Kuminga 輪流守 佢可以帶動到幾多隊友入局會左右勝負 自己一個拎分打唔死勇 勇有曬防守呢種持球核心既經驗
頭兩場作客希望偷一場先 教練個到反而唔太擔心 因為我覺得Kerr啲臨場都係麻麻
古明華唔太會出,睇晒勇playoff ,佢進攻極影響湧個ball movement
根本只可以又係好似對太陽咁
靠鳩射三分同人鬥,睇下邊邊入得多

咩防守無好大既影響
同之前唔同 要人守個陣就會用佢嫁啦 見頂唔會守足全場 green唔同打塊得佢頂到jokic 為免過犯我諗非必要都唔會太早擺去肥仔面前守 中途應該會用Kuminga頂下時間消下肥仔啲氣先
唔會啦,會出looney之後green 守Luka,佢哋守jjj都係咁,試過出古架啦,真係未playoff level ready
Don77 要入final 啦
係conference final
安排好時間一場不漏睇波先

MFFL
守JJJ點同守Luka呀 一個係底一個持球手 兩種防守策略黎 Kuminga頭兩場應該會比幾個play試下效果啦 類似我哋用green咁 得就每場頂10分鐘到 唔得打後先用見頂直踩 點都唔會主動換looney呢啲比肥仔打點咁攻唔掂最差應該仲有細ai用
屌係喎仲有AI

我好驚呢條友
未有連登前大家係邊度討論?

我十幾年前玩個牛區一早摺左網啦
咪又係高登
果陣好似無分咁多區
會唔會太老
AI 唔會出啦
教練嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞