正式鐘意咗人女朋友 可以點部署

677 回覆
31 Like 534 Dislike
對唔字ching
下次會留意下
同時都希望你留意番你都講咗好多冒犯人嘅comment
權利捨棄,屌你老母
留意你老母,你自己一開始把口唔係咁屄臭態度唔係咁撚劣我根本唔會出言冒犯
diu 麻鳩煩
認錯又唔鍾意 又覺得自己啱曬
做你朋友真係奶嘢 我已經好讓步
唔評論道德問題
感情嘅事好難分對錯
但如果畀你搶到 你又有信心好得過現任?
可以一齊得耐過現任?
唔好因為你一時三刻嘅激情就用手段搶人返嚟而害到個女仔可能會無咗段大好姻緣
愛分好多種 唔一定要一齊拍拖先係愛
如果同你一齊嘅係弊多於利 對你地三個人都係災難
讓乜鳩嘢步,你係做錯就係要認
好好地道完咪完咗件事
道完歉仲要攞尾彩 叫我留意
你自己犯賤 仲未明?
你自己道歉
唔加呢句"同時都希望你留意番你都講咗好多冒犯人嘅comment"

我根本就唔會再覆你,你估我真係好撚得閒應酬你?
害左個女仔?
佢比人溝到 佢無責任?
成年人所有野 唔係比人逼架
講到溝人果位要負哂咁
未來邊個知
係要撩鳩完人之後又話麻煩 係咪自相矛盾呀你 柒頭皮
你搞到人燥,任何人都一定唔會咁易接受道歉
你仲要道完歉教我做人?
有撚病吧?
麻鳩煩都係你自己攞嚟,同你玩到1001
仆你個街
喺我唔知道傷害咗你嘅情況之下 你咁講係情有可原
但係知道原來咁會trigger到你我都到咗歉你依然都係咁 即係乜都你啱曬啦

你知唔知你講咁撚多嘢都好冒犯到我
onL9
依家同你講返又話我犯賤 你呢種人真係唔屌唔得

成日話生梅毒 你老母真係做雞畀個梅毒屌完之後生咗你個仆街出嚟

話你鍾意殺人真係冇L話錯你
好讓步
咁係你自己太自傲
做錯事就係要真誠道歉 下次要道歉就咪撚攞尾彩

我明人人都要面,但前提係你冇做錯事
你覺得你啱曬 你唔使道歉?on9
完形畢露啦柒頭
我係啱哂
又自我中心又自大嗰個係你呀 喺你嘅角度你做乜嘢都係啱㗎喇 成個死港女咁
所以點解啲死港女離你而去 不辯自明啦
笑死 你話我又得 我話你又唔得
你啲梅毒醫好咪呀
如果啲女仔好似你咁嘅性格真係唔要都罷
梅毒咪屌咗落你老母度生咗你個梅毒弱智仔出嚟再醫好翻
梅毒有得醫,你弱智就似乎冇救
繼續單身,繼續俾人綠 柒頭皮
我應該大過你的
慢慢怪你阿媽點解接咁多客啦
大過我都咁撚弱智就死得囉
即係其他雞蟲屌完你老母生咗你呢個咁大個都咁冇腦嘅人出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞