一針不打既,係咪諗任堅持到最後?

526 回覆
589 Like 18 Dislike
而家打 2569 5777 就得, 之前有無報都唔緊要
我同屋企人, 仲有我兩個同事都係上星期咁樣打去拎到QR code
睇睇#140 我個post
死大話精
一開始推出支針嗰陣
個個專家都話防感染
之後見勢色唔對先改口話防重症

而家打齊三針先入得去食嘅元朗國火鍋群眾咪一樣爆一樣感染
same!!!!
梗係堅持到最後啦

我相信全部信念堅定嘅都唔會妥協去打針
打咗針又點? 口罩都冇得除。
公司冇逼針
想出去食又可以外賣係車食
屋企人打齊針中左我都冇中到
完全諗唔到有咩理由要去打
連登仔出街就打足3針

返到網上笑鳩打針既係苗撚
一開始話防感染呀打針打到你失憶?
除咗話防感染,一開波講到咩為己為人定護己護人
打咗就防止傳俾人,咩保護老人家小朋友咩公民責任
到個接種率愈黎愈高,個傳播情況根本冇停過
就轉移變咗做話咩防重症防死亡
相傳第二代疫苗下半年出,咪睇下咩料囉
迫害都係政府迫害姐,日日ff連登有人迫害你
明明自己心虛,然後邊度都唔去得, 承受心理壓力, 最後妄想人哋逼害你
exact7ly
啲大話講完就以為市民金魚記憶會唔記得
護己護人啲廣告而家仲貼到成個地鐵都係

好笑嘅係而家除左元朗國火鍋店大爆發
上環星月樓又係30人大爆發

3針打黎托柒咩
我都係咁話 而家係條氣唔順
你立法強制咪打囉
又要扮唔係獨裁 搞呢搞路跟住話大家係自願
格硬搶左我條褲 跟住話我自願被屌
條褲本身係我架 點解要比你吉完先比番我

冇褲著咪拎塊爛布頂住先囉 你有本事就強姦我
我就點都唔會自己打開腳
睇黎都晒氣
當你冇打針,兩年黎都冇話病到死死下
出第二代第三代第N代改良疫苗咁又點啫,有啲咩需要?
除非話拖到幾十年之後,已經變成老年人身體差,咁咪要打囉
堅持到移民走人
你地班道友慢慢啪針
堅持到佢取消
如果touchwood唔取消就外賣一世
真定假 我3月先二針左
2019年已經知呢個政權係大話係笑話啦

利申:零針
跟呢個表你講既野係啱
但外國遊行冇針打 即係飛左出去以後唔使返黎? 旅遊簽證邊批到咁耐
https://www.coronavirus.gov.hk/pdf/concise_guide_vaccinated_travellers_CHI.pdf
Same
零針零感染
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞