一針不打既,係咪諗任堅持到最後?

526 回覆
589 Like 18 Dislike
打通 之後都係講返自身既情況 ,佢就幫我報上去, 等左 3-4 日 就收到sms
調轉咁諗
打齊jump 嘅,又係咪諗住堅持到最後逼到第10jump 都照打
其實打jump 同唔打一樣都有成本
不過兒燈仔永遠都係開po 逼害無打個班
打左針個班已經洗濕左個頭
打100支都要打
否則佢以往打既變白費
過商場都可以,唔好fake news
你之前係咪都係中咗 無報? 個陣驚比人捉走 我又自己一個住 所以無報
其實一直等緊第二代疫苗
而家先打肺炎又防唔到 飯又食唔到
真心就知其實你地呢2年係入去坐左/係山窿入面?

由第一日出疫苗(20年中)已經講左打針只係降低中左招既病徵 最易睇到效果咪係omicron 老人家打左針同無打既死亡率差天共地、後生就打左好似傷風 無打就預發567日燒

好難想像2022年5月仲有人講緊點解"打左針都仲會中 "呢樣野 cls 仲衰過藍屍

再黎 大部份人打針都真係迫於無奈為左生活
唔洗再spin去話打針就係信枝針on99、迫害你地無打針既人啦
關你撚事呀死藍絲! 推!
老實講 我情願佢立法強制啪
咁就唔洗堅持 可以開開心心堂食
不過睇死班自私垃圾都唔撚敢上身
其實你諗深一層 苗撚證正正係因為佢無膽立法強制先整出嚟
佢真係唔怕死嘅洗撚整張濕鳩證咩直接刑事化咪得囉
for example ? 我真係無見過打左針會開post笑人無打針

反而無打針既就日日扮受害人、話俾人孤立、話打左針既係助長暴政、係苗撚果類野
第二段同第四段

枝針係真係你講咁有用咁多人想打就唔洗迫啦
其實打唔打jump從來都係基於個人健康考慮
呢兩個行為都係有各自嘅成本
又真係又好多人打完頭一兩枝有副作用唔敢再打
不過兒燈硬係有班有心人鐘意扣帽子spin 落所謂(抗爭)兩個字到 明嘅就明
有人仲信而家毫無公信力嘅政府出嘅數字
唔打 年尾去英國
你打 25695777

話中過申報過拎唔到 QR code, 跟住講低哂資料後, 一至三日內就會收到SMS 拎到個康復紀錄 QR Code, 有效6個月, 而家衛生署呢個電話似係來者不拒

你唔係聽到話留言/留言而爆就放棄
狂打就會通, 我打足20分鐘先通

P.S. 網上apply 係無用, 然後有同事個仔間學校俾張通告佢地話send email apply, 但其實都係無用
係呀,一針未打。
連仔:針後冇手足
等旅行開返先打
而家打都追唔切3針4針,咁不如唔打,反正結果一樣
可能到時候佢地會巧立名目
改一改疫苗通行證個名
繼續周圍擴展要嘟個碼
3月中左冇報 ,所以仲受理之前既 快d打
你點定義有冇用
兒登話有用你就信?
真係咁好駛撚逼咩
唔洗賣廣告都仆去做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞