一針不打既,係咪諗任堅持到最後?

526 回覆
589 Like 18 Dislike

其實唔難
但外國去澳門好似要打針先入到境?
咁點過冷河
所以要等
笑到噴飯。支針係要黎通行。冇諗過仲有人以為係要黎防毒。哈哈哈。自己困住自己。戇鳩到咁撚樣都得。哎呀真係頂唔緊。笑撚死。
HKNOIT

唔使搞咁多嘢
你同我講打完唔使戴口罩你已經可以收買到我
為左一樣唔係必要ga野去 搞到唔打針人

無左基本自由 個d咩柒野平機會收擋la

因為無打針 搞到人無能哂社交 比迫響香港孤立

長期做成精神壓力 無打針ga你無做錯任何野

如果你去打針 而唔用個濕9通行症都仲講得過去

但係你用呢個通行症果下已經係間接做成對無打針人士ga傷害
一定要打 從來而家都唔係講打針 只係講緊個濕9通行症 好想睇班港豬打到免疫系統抵抗力變差
之前出左支對covid-19有用既
你咪又係唔打
今日起身好撚想出去食熱辣辣嘅堂食

但係屌得住
我 女朋友同屋企人都中過但我無事
上面全部人無睇疫苗通行證附件一 又話乜野免針限期過左點追針打

疫苗通行證附件一
(C1) 一針無打,中左免針180日
180日後變左康復者,睇(C3 i)
(C3 i) 康復者打一針已付合疫苗通行證要求 (6個月內)
如果第一針超過6個月,要打第二針

以我為例,我一針不打,3月中左,免到9月
9月打一針已經ok付合疫苗通行證要求
到2023年3月要打第二針 去付合疫苗通行證要求
你係要扮睇唔到,咁可以點

唔通成世都要打針先俾堂食我頂唔住啦
支那慢人幾拍 可能搞多3 5年
笑撚死 果然人類係一種畀人打壓/剝削到一定程度 然後畀返少少基本需要你 就皇恩浩蕩覺得好爽? 打完針堂食唔撚洗畀錢先叫好爽 而唔係好似你咁撚on9 要打完針仲要畀錢堂食先叫好爽弱智仔
我為咗堅持唔打針連工都冇返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞