有咩game 你一直以為係垃圾, 偶然一玩先後悔差d錯過左

287 回覆
0 Like 32 Dislike
Valheim

開頭完全唔明紅乜,玩完先知正

之後都有試過搵唔同survival game玩,但都唔係好投入到咁

明明大家都係打怪採資源起嘢

一出即買,玩咗兩章就掉咗埋一二邊,過咗兩年先拎返出嚟玩,連埋dlc一玩就200小時
Battle brothers

講玩家建立一個中世紀僱傭兵團嘅經營加回合制戰鬥遊戲
成隻game勁自由,畫面超垃圾

不過一玩沉迷式上癮咁玩,玩下玩下一望時間竟然玩左幾個鐘
已過高峰,同埋而家已經綁定EPIC account,無得玩,
見到隻手咁撚樣已經唔想玩
係度

無錯, 20鐘真係只夠起好啲基本野
我9成9時間都係自己摸索
係有隻資源搵極都搵唔到先google下

而家準備試下去深少少既地方, 先明你"呼吸困難"既意思
故事真係唔明佢做緊乜
E17世一真係駁唔到
雖然999都好神

AI係punch line放飛自我太多之後
微調既成果
算係拎到個平衡點

一路覺得風格好低能
有次無聊join個friend玩左陣,咁就幾年了
Botw, total war three kingdom
ps1 metal gear solid玩到識背
出電腦版時又玩過
到出VR training時又沉迷咗好耐
正到仆街
玩到差啲工都唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞