有咩game 你一直以為係垃圾, 偶然一玩先後悔差d錯過左

287 回覆
0 Like 32 Dislike
Stardew Valley, 比我想像中好玩
cuberpunk
Same
玩埋modded勁好玩
等開季 打算玩全知三體弓
真 以前覺得係細路先玩
有日無聊幾個roommate一齊買黎玩下
結果大家成個星期冇上過堂 日日打到朝早5-6點
試吓多娜多娜
我玩到三十幾lv 已經頂唔順
畫風真係唔多鐘意
心跳文學部
cls game
BotW 爛武器設定我諗大部份上手都唔慣
但玩留就會明, 呢個設定係其中一個核心, 比動力玩家探索, 鼓勵(逼) 玩家用各種唔同既武器/戰術, 同時都解決以往遊戲玩家搵到一兩件神裝就無動力換武器既問題
Same 最好有埋真實歷史,冷知識之類嘅內容,玩game 之餘又可以學到嘢

H game 都真係幾好玩[pink]
好撚好玩 xbox 獨佔果時巳經想玩 出左steam 版即買 有d似saint row既濕尻風格 個鋼線系統真係正到爆 係支線太重覆
Elden ring 之前冇打過魂系game有啲驚打唔掂,但係之後一玩就上癮
仲有刺客教條3 幾鍾意佢個劇情係講自由同秩序嘅衝突雖然啲人話2幾好,但係我又反而覺得一般
唔到diablo咁刷刷刷?
如月真綾
如月真綾の誘惑
係,不過亦要承認初玩真係好勸退

因為最初期啲木棒之類真係幾吓就爛
大路驚就唔講啦
weird west 越玩越上癮
oxygen not included
開頭買左玩左一個鐘就放棄左,完全唔知做乜,人仔又餓死,又無氧氣,又係咁賴尿,行行下仲熱到受傷又死埋
隔左兩年有日屎忽痕開返,試下認真d,點知覺得幾好玩,原來要好有邏輯咁去玩先得,解決佢d問題思路要清晰,要有計劃,仲要小心,而家中晒毒玩左千幾個鐘

No man sky第一批受害者

同時都係一直以為係垃圾,偶然玩返覺得好撚好玩
我諗意思係無game玩先會去挖出黎,平時望都唔望下
經典神game
原神 係咁比連登話支那野 抄game又話偷資料
攪到一直冇玩 但見佢長期榜首 日本仲長期第一 同街都廣告 終於dl黎玩 真係正到爆
DS 2 係故事同地圖垃圾姐
其實幾好玩
dlc 高質過本體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞