[ps5/ps4] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 9

632 回覆
8 Like 13 Dislike
有冇師兄鍾意玩raceA?

Race b 仆街外掛 一開波就飛上第一
好難搞 啲車飄到hihi
用手掣玩
感覺冇輸咁多
跟youtube 玩
試緊用renault gr3
power 1,
tcs 0
RM tire
17圈入pit
出pit 到1hr last lap

都仲係玩到1:59.x
AI 個個圈1: 57
不過AI 法國仔係10圏入一次PIT
20圈再入
30圈END
Race b 又係Monza
而家係咪仲係咁難儲車,有冇咩改動
想入手但係買唔落
好難玩唔太鐘意玩monza
我係超新手,之前都從未玩過GT
想問問一開波個世界賽道係咪得三條賽道揀?
要點先可以unlock其他?
同埋中間個歐洲賽道有個sunday drive 隔離有個唔知咩賽又唔比我參加,係咪又要儲夠錢先玩得?
同埋樓主第一頁個刷錢我而家做唔做到架?
解咖啡廳任會開新賽道

另外想問下其他ching,今日玩sport你地用唔用到手排?我th8a sport冇反應,但單機就用到,係咪sport個邊bug左?
Sport用到棍波,不過我用手制玩
當熟習下泥漿摔角 儘量唔撞唔罰跑完
個兩個chicane嘅腸仔膊煩到癲
呀…..成日心思思想買軚盤
依家都係玩下sport 都唔知值唔值得投資
依近game荒 無野玩 就亂諗 心思思
Gogogo
Game experience 差好遠
不過要時間適應
呢個同上星期哥個panorama 都玩到灰灰地
time trial 玩到同top 10差秒半左右
次次正賽揸哥次成個白痴咁係咁spin / 罰秒
幾好呀 睇住前面啲車跳起
買完肯定唔會後悔
其實都係買dd pro
TGT II 個價就算有貨都貴過dd pro
其實長遠講 邊兩間公司邊間嘅發展好啲
除非二手價貴過原價,你嘅投資回報係得”樂趣”,負擔到又夠地方又無人反對咪買囉
Thrustmaster 有代理
Fanatec 無代理
同埋睇你有無玩埋電腦game
仲有就係fanatec add-on都唔平
panorama其實幾好玩 跟得貼車群
上星期個個場啲人仲閪 炮彈飛車 係彎就直插撞
我仲係B

有時啲罰秒又閪左啲。有啲罰秒無原因 無lala就罰左
可能因為我睇開F1,幾鍾意Monza
有時跟車太貼
(懷疑) dirty air 都會影響煞車性能, 明明同一時間收車都會隊到前面
而家去到急煞彎前都係寧願行進攻路線蝕少少時間算
唔敢玩race C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞