[ps5/ps4] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 9

632 回覆
8 Like 13 Dislike
唔知你嘅kick住停死咗係咩意思,你係咪玩唔開abs? 隻彎無乜特別係落斜急左彎,唔太遲brake應該唔會lock up
入唔到sport
撳入去彈返出嚟
會唔會係連線唔穩定?

更新之後冇問題
呢兩日打daily race 同埋GTWS打到飛起
咖啡42打鈴鹿唔用X2019仲有咩可以用
X2019有點冼..
F1
風扇車都跣?
終於知道原因,traction control一路都set左5

S660 tuned to 400pp without any weight reduction, emphasis on HP, maximum ride height allowed, longer gear setting and you can win - you will overtake the lead lap 5 or 6. Its importand to set traction control to 0 if you are using it, since it really slows you down (in maggiore about 2 seconds or so, 14 seconds in total). Normal difficulty.

edit: you can check the @praiano63 tune for the Honda and work from there

https://www.gtplanet.net/forum/threads/praianos-tunes-settings-for-gt7.404868/page-68#post-13711173
Last edited: Friday at 10:54 AM
Like Reactions:pedronfdsantos
今個星期3個每日競賽都好好玩....
但RACE A...又係無品...
平排你撞下我都算....我都過左你,,
仲要推我車尾又我失控
屌, 隻 g29 壞撚左

開機冇自己較對, 入到場又係咁向左轉, 電源己開插實
我想問下其實有冇得雙打
有 不過要打主線解
冇得用Tomahawk S刷錢啦屌
有冇得用自己買咗個啲車
發現得預設車用
好似要入我的最愛定乜野先可以用自己車
之前隻驚俾人踩到傻 個$$問題係咪改咗
今星期daily幾好玩

Race a 可以汁雞 啲人跑幾幾個圈先快小小
Race b 最後個個s彎 好正
但仲未練到最快圈速得1:50 好慢
最尾個死亡chicane勁好玩
屌完之後加返十幾萬既場啦 之後仲有埋bug刷錢
不過宜加無左
宜加最快都要25分鐘半先有70萬
S 刷到800 pp 72萬
呢個我用Lexus RC F Gr.3入一次pit就搞掂,26分鐘 727,000
睇一次就得
啲大陸仔其實係咪無得玩?見好多抽氣扇旗都殘體字
大陸人不嬲用港服
RACE A DR SR 無更新搵鬼玩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞