[ps5/ps4] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 9

632 回覆
8 Like 13 Dislike
求 Gr. 3 730PP 車款及 Tuning 推介
SPA 及 Daytona 用
手車廢,打極都拎唔到第一
有以下車款,點tune都搞唔掂
- Audi R8 LMS Evo '19
- BMW M6 GT3 Endurance Model '16
- Ford Mustang Gr.3 (好似未試過)
- Genesis X GR3
- Peugeot RCZ Gr.3
- Porsche 911 RSR (991) '17
- Volkswagen GTI Vision Gran Turismo Gr.3
使唔使買過架 Dodge Viper SRT GT3-R '15 / Mazda RX-Vision GT3Concept
有時用bot
都會無啦啦跳左㩒幾他制
你都咪話唔驚
想問下考牌係咪銅牌已經算係過關?
唔一定要金 利申:新手
要攞白金咪要全金
想問係咪做住cafe d任 唔洗買車住
一開始係
印象中去到No.39前只係架Toyota 4X4 Trauma一定要自己買
中間有兩個Manu係Porsche同埋Ferrari睇你之前個Mission抽唔抽倒新車
如果抽中初代911/930或者308就直接去買部新車易過好多
買Mazda RX-Vision GT3 Concept, the human comedy maggiore都可以用
依家玩Sport DB 級 唔俾撞車
一捱埋去就隱形
隱形唔好玩啦
真 隱形咪好似變計時賽囉
唔知喎 自己跌到DR D SR B
琴晚燥燥地玩攬炒 點知撞唔到人
可能速度問題
1.18無咗bug但佢都冇回收返bug出嚟嘅嘢
有時隱形有時冇
尋晚比條冚家剷撞鳩我
一次救到一次救唔到撞左出賽道
屌佢又唔駛罰
剛剛開始玩sport
Gr3 賽事個場都唔知點跑1:57
自己最多都係1:58
正賽見有人唔入pit
成積都頭5
AM加DBR9 GT1 Gr3勁到仆街
D經典車係咁升
推返上黎唔好意思,有野想問
我係手掣撚同我認手車廢到無倫

Group 1 鈴鹿嗰場請問中段開始落雨應該換乜呔?
我換半雨呔去到第8個圈就尾轆光頭,繼續用racing hard 去到最尾個圈就積水咬唔到地好灰

請各高手指敎
如果中途落大雨,建議明天再戰
將個煞車點提前 之後做人肉abs就過到
睇time attack 啲replay
手掣真係冇得同軚盤闘
扭軚既速度同幅度都差好遠
分開2日玩,2次都落雨,係唔同時間落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞