[ps5/ps4] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 9

632 回覆
8 Like 13 Dislike
努力下先
Ford mark iv
Jaguar XJ13
Ferrari 330 p4
offtopic...
MR 86
諗起以前PS隻Racing Lagoon
喲車可以任改engine placement同drivetrain
https://youtu.be/3G_qIUHTwp8?t=66
你竟然識racing lagoon
好好玩
隘個巴士引擎落k car 度
v1.13架tomahawk S係咪重tune到pp600樓下?
Yes
想問下依家傳奇車有得賣果部
Aston Martin DB5 '64
係咪做哂任務1小時全金會送?
玩晒即係金晒? 定銅
全金
有個問題想問,但我唔係好識車嘅嘢
不過有幾架車我買晒可以改嘅parts之後 (用嚟推PP)
轉彎果陣畀油+扭多少少左/右已經好跣,好易打白鴿轉
係咪同改扭力/轉數嘅parts有關
買左軟呔未
同埋太大馬力 架車下壓力唔夠就會白鴿轉
終於買埋架GC8, 中古車商先買到又想要既JDM都儲齊晒
可以等下次更新先再肝過
有冇ching試過揸一條賽道揸到一個地步係
當你終於用盡track limit
就會突然有一下醍醐灌頂
明白點解係某一啲位要加路壆
果種感覺好撚正
你可以進入GT 7Online嘅世界

每個星期更新賽道
你要盡快熟悉嗰條賽道,知道邊幾條行車線係最快
跟住揀一部適合自己風格嘅車去同人鬥

實際落場。同其他因鬥車到飛起下。有返咁上下就會贏

上星期interlagos

今個星期trial mountain

連線上網賽車係非常之刺激,滿足感亦非常大
點先可以同車廠簽約拎Gr4同3既車?
網上好玩嘅 但跑圈跑唔快
搶唔到頭位氣餒 都係靠汁雞好運就贏
跑到手指痛 有啲野做唔到真係無得迫
好多時排頭位巡遊仲悶
鬥車爭名次先係最好玩 前題係大家都clean race
三月嗰陣太多新人真係撞到飛起,CLS
而家留低仲玩緊嘅人已經規矩好多,同大家已經明白去撞人嘅時候根本上一定冇得贏

啱啱玩Online嘅朋友,要跑第一會有一定困難
目標可以係追趕前三四架車。

你試吓追住人哋或者俾人隊住車尾一兩個圈包你手心都出汗
DR 升到 A 先發覺呢個世界真係好多痴線佬
自問手車唔算差, 單機全部 content 都拎晒金牌,
但去到 sport mode 都係會俾為數唔少既人 SM
真係唔敢奢望可以升到 A+
我淨係想升A
升到上B 輸幾場又C 狂loop
又唔知個進度去到邊
上到A 難玩好多 會夾雜A+/A車手

自問一收工狂煲 每星期最多練熟到2條賽道

最好練到同top 10 ta時間差2秒內

唔係既話排位唔夠前好易同人泥漿浴摔角
唔係咁易
好快啲top10
呢度有冇人用DD Pro
想入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞