[買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] Tomica / 車仔 討論區 23

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
喺度唔敢re 淨係敢喺度畀負皮咁小學雞呀
駛唔駛叫令壽堂奀咕咕你畀糖糖你食?

面就人地畀 架就自己丟
不如大家以後唔叫你輝輝 直接叫你叻叻豬巧吾巧呀?
都係討論下姐,唔洗起曬鋼嘅
師兄 阻到你嘅話我好樂意你講聲唔好意思

呢度係連登,連登有呢d望落好激烈嘅討論係好平常
我都知,隨時我仇家多過你,不過玩具post 就輕鬆吓算啦
佢唔輕鬆 我咪唔輕鬆囉
Action同reaction force好平常

你見我平時對咁多位都唔算無禮貌 祈望各位可理解
師兄 阻到你嘅話我好樂意你講聲唔好意思
估唔到玩具車po都有P牌CCTOY 仔

一句,香港品牌全部都係垃圾!

有佢講無人講
D人唔同意就寫幾大段人身攻擊
講野完全無point +唔關車仔事

係人都知,minigt 同tarmac 先係香港玩具車品牌既主流
香港高階品牌都有唔少

唔係笑model 1 同era呢d細公司無心做
但我真係想知呢度有無人真係當era 同model 1呢啲公司,
可以代表到所有香港玩具品牌

我上面都話,ERA我之前儲齊過一set
不過佢唔尊重香港玩家所以棄坑
香港某d牌子例如para出得幾鳩你以為我唔知?

但某d公司整垃圾係咪代表所有香港牌子都整垃圾先?

年中總有幾個
玩具po討論玩具本身好正常
但下下人身攻擊is not good la
我中立嘅,本身响其他post 都有同人互屌,所以我冇乜資格叫兩位唔好咁,不過我只係覺得,玩具post 互屌就有啲無謂,算啦,我都係少講句算
Same la
其他po都係互屌多
本身呢度當輕鬆下算

好彩個po就1001
嘩屌個post咩事
嗱嗱臨洗去1001算啦

睇吓啲靚嘢 輕鬆吓啦
你到底係咪唔識聽人話?
從來無人話過香港所有牌子都垃圾
係你自己理解錯再亂屌一通咋

仲未嬲完呀? 想連登有人奀咕咕你呀
又話唔再出聲 而家又頂唔住頸突個龜頭口up up

就算攻擊我係p牌都改變唔到你理解錯曬嘅事實
chaser正呀
幾時有廠肯出1/18
我等緊廠出CL1 1/64
呢啲年代嘅日本車真係好正
做咩事
有排

真 好多嗰樣都好殺食
可惜唔係熱門話題車嘅話就有排等
chaser ig 就出完1/43就唔出
屌TLV GTR警車真係好靚
點解我無係百二蚊任買嘅時候買多幾架
可唔可以再返出
柒左
原來係我架$28 era
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞