[買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] Tomica / 車仔 討論區 23

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
新人留名

想問下爸打1/64 百幾二百蚊嘅range最鐘意邊間廠
我之前只係買左幾架tomica, 係近排想買啲靚少少嘅先知有咁多廠出車仔
睇review好似tarmac出得幾靚,入手左下面兩架(不過車頭個logo都係歪嘅),嚟緊有架pop race r8想買到時可以比較下

推得既就Minigt 平靚正 抵玩
有透明盒果d就inno比較好 tarmac係出得多同埋官圖靚 大貨出到黎d qc好差下 每次都有唔同問題
部賓利本身冇訂到 但之前睇你地d圖幾靚下 最後都係買左 冇買錯 水貼多又靚 又80蚊都唔駛
部Huayra唔知幾時訂左 出到黎我覺得都唔錯 起碼冇對上果部白色rx7咁差咁貨不對辦 隻紅色都靚 係果4條尾喉歪歪地 但都叫有上藍色
<100: MiniGT64, Tomica Premium
>100<200: TLV, 京商系列

Tarmac同Inno品質太飄逸,已經好少買
架Bentley 80蚊唔使?
間舖賣太平 會俾人影相詐型架
我見都係賣$75-$78
格仔我諗唔關間舖事卦 係關個格主set幾錢事?
聽講Minigt 新貨過咗三個月之後,就唔理你賣幾錢
長知識 多謝師兄
minigt好多款靚但升唔起
唔知係咪量太多
出多啲齊齊有平靚正車仔推下咪幾好
呢架d拉花色水 幾差下 個人意見
師兄d相枱面係絨布?
個拉花唔靚

如果出下面呢架就正

Spark 出嗰 d GT3 同新舊 Le Mans 車都唔錯

岩呀
玩具用黎玩 唔係炒
隨時好似TLV啲哨牙仔咁大盒
新手想問邊到會有多啲美國牌子車仔買
greenlight auto world johnny lightning呢啲

行完現時點同w plaza好似唔算好多
Network shuttle,奇趣,鴻興,東方188商場
奇趣好似無見過
鴻興好似得好少
留意下呢幾間有無啱心水先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞