[買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] Tomica / 車仔 討論區 23

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
社團有整roadblock既黑衫人仔賣
之前大大個場景放係正門
80m 呢一兩年頗常出現落唔夠膠水 然後成批出事
真,
所以真係唔同意樓上話
香港玩具車仔品牌直接等於工業垃圾
但係佢一樣有狗車同三萬隻公仔賣,所以我傾向保留
我估應該有部分係直程同車廠訂製嗰啲玩具模型車
之前有巴打做過貴價名牌模型車店
話香港啲玩家搶得好癲
10幾萬一架好快就賣完

睇67後面個櫃都唔少野
https://youtu.be/QvAi2Voxuh8
你咁講我又諗返起ERxcar
一開始寸鳩7影刷色,之後自己又刷

又話會做香港人玩具
但出勁撚多款日本限定
香港人根本完全冇途徑去買(例如every)

一早喺官網訂左d車,
講句唔好意思要過遲兩三個禮拜先可以出貨
OK 理解,我當物流問題

不過第二日個攤位就show 哂d新款個個行過都有得買
連現時點啲格仔鋪都快過我成兩個幾禮拜就拎到
仲要你知佢啲車不嬲易跌價
官方網站訂98,現時點賣88,log-on 做7折7字頭就有!
但我買貴好多仲要好遲先拎到

仆街講起就慶

另一單,
2020年俾啲車仔喺有民主派既場合派,
仲Tag哂小朋友是香港未來
然後轉頭開始出大量香港公安車

香港人公司? 簡直完美撚狗

我以前勁撚多Erxcar ,
Suzuki齊哂,但見到原來間公司都香港玩家係一回事
就蝕住賣撚晒

仲未計做佢會員完全冇着數
D價永遠行街平過官網

初頭買GTR警車,官價98,行街88
過左半年俾我係舖頭執到係 28!
GTR 警車跌到$28?
呢間野有人買架jimny個轆唔岩位
pm問佢可唔可以換
點知得到嘅回覆係工廠大量生產係咁架無得換

from fb group
Yes ins 間舖頭話啲貨跌到仆街
話嗱嗱臨清晒佢以後唔會再賣
呢間放棄左好耐,寧願都係買minigt,TLV算
呢樣伏我都奶過好多次
買過Benz vito同suzuki every都係咁

上面64黎

43太大架屋企無位

不過rai’s 43係靚好多既
真心想知我幾時有直接話過香港玩具車仔品牌直接等於工業垃圾

由頭到尾只係講緊香港牌子嘅車仔出嘅次貨嘅劣質程度同支那次貨差唔多

你當年閱讀理解拎u?
同# 892一樣, 引戰說話唔講啦

btw 車仔po 一向友善,不太歡迎人身攻擊言論

建議你用腦諗清楚用語先回po
你明明自己by conduct引緊戰但就成日口頭講成唔引戰

而家係你自己自high過頭唔用腦出post就反指控對方唔用腦

我無人身攻擊過你呀 只係基於你嘅言行提出合理質疑咋
你咁主觀玻璃心地ff有人人身攻擊你嘅話只可以建議你立刻放低電話尋求醫學諮詢 Chop chpp

再者 你估你自己係呢個post嘅版主咩
你只係一件普通會員咋 唔鐘意睇咪唔好睇囉

香港有你呢d死忠明明無收到廠商錢但就免費幫佢地打飛機,香港就算無國安法就會走下坡啦
OK seen,唔講啦
連香港品牌有出產工業垃圾呢個事觀事實都不願面對,好似畀人篤中g點咁嬲到爆屎 同小粉紅一樣咁玻璃心

根本唔駛國安教育都已經人心完全回歸
你係有d自知之明嘅話就一早識得收皮
邊會好似畀人篤中g點咁吠丫

你開電話自拍mode望吓自己嬲到爆個樣先啦傻仔 好柒呀
玩具post 啫,唔駛去到咁盡呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞