真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
仲有班叫番香港人遷就支那
好似
咩咩妹
JR
香港鍵國
一來就叫香港人學支那話
大條道理話學多種語言
但支那狗來香港學廣東話
佢地提都冇提
講講下又拉去本土
露撚晒底

五毛黎
我寧願食賓妹都唔溝大陸西呀。
定期推,已經有五毛推緊零晨跑步post
大陸人係雞係公廁
b好多五毛
五毛狗JR又開工啦
五毛狗JR又開工啦

另一隻高葵株式會社都好勤力開post
連登真係好多陰謀論
有堆5毛最鍾意自稱有錢專業人士多女屌,平日講叫雞食女引堆mk中小學雞當佢地神咁拜
間唔中讚大陸屌港女點樣差踩下廢青
一有大事先現真身
連登真係好多陰謀論

弱智先會話係陰謀論
共產黨請五毛都請到破產
好難分係咪陰謀,但同類話題近排已經太多,好難唔令人奇怪

已經唔係近排

已經唔係近排

同埋睇下呢個post 有幾多五毛入黎維穩已經知咩事
共產黨請五毛都請到破產

一個人睇10個ac咁
有唔同分工
組織嚴謹
連狗:i am not content management team
https://lihkg.com/thread/343467?ref=ios

呢個post好多都block左

原來踩連登都係agenda
有堆5毛最鍾意自稱有錢專業人士多女屌,平日講叫雞食女引堆mk中小學雞當佢地神咁拜
一有大事先現真身

有見過
問多兩句就露底 好唔專業
Show Blocked User - 6IX
Show Blocked User - 6IX

61X先係真五毛

五毛狗JR又開工啦
一有大事先現真身

有見過
問多兩句就露底 好唔專業

其實都係 個堆五毛定期就開d挑撥post 長期job黎
睇下呢個post 都定期有一兩隻五毛入黎維穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞