真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
推啦
五先呢樣野真係好撚好用
將自己柒野推得一乾二淨
成日話五毛好撚廢 無撚用
一陣又話五毛滲透得好勁 又搞分化
你地咁撚廢 比五毛搞兩搞就散鳩哂
你地自己檢討下啦
五毛都可以當你地狗咁撚

檢討佔中失敗原因果期先好笑
一時又話五毛發功
一時又話左膠阻住你地發圍
好啦 而家無人阻你港獨派行動
又屌城邦派 轉移自己失敗既視線
總知 建唔到國 都係人地既錯
你地自己檢討下啦
五毛都可以當你地狗咁撚

一時又話五毛發功

咁建唔到國係港獨派錯曬囉
你地其他香港唔爭取獨立既啱囉
你地啱曬喇
基本法千秋萬世
中國最講口恥
Ok嗎?
五毛狗哥是個傳說又開工啦
你地自己檢討下啦
五毛都可以當你地狗咁撚

一時又話五毛發功

你地啱曬喇
基本法千秋萬世
中國最講口恥
Ok嗎?

咪撚理隻五毛狗啦
你地自己檢討下啦
五毛都可以當你地狗咁撚

一時又話五毛發功

你地啱曬喇
基本法千秋萬世
中國最講口恥
Ok嗎?

咪撚理隻五毛狗啦

唔緊要喎,我亦都係寫比其他左膠/大中華膠睇
要佢地反思佢地唔支持港獨
共產黨係咪會有口恥
基本法係咪千秋萬世
佢地既幼稚係咪會害死自己子孫
發覺post入面好多五毛都已經block左
香港人唔結婚唔生,大陸人係到落黎香港

咁咪中晒佢地d奸計囉

同埋中共唔想香港人團結
得班波台痴線佬扮女人姐

你以為佢地單單只係痴線佬
癡撚線
港女貪錢,貪洋腸,貪mk仔又係五毛作出黎?

中共想洗血係真
但都唔代表港女係無辜被屈囉
唔見d港女主動話要反洗血、要主動硬食毒男?
根本港女自己唔願降低要求就講乜都無用
就算以後無人再唱港女,代表港女會變好左?定係港男應該硬食?主動做一世兵?

點解連登仔成日講到只到港女先有以上特質?
貪錢全世界都係咁
講貪洋腸台妹日本妹一樣咁鐘意洋腸(唔好同我講佢地唔鍾意洋腸,大把文章寫鬼佬起日本食左幾多女)
你班毒撚會唔會太一廂情願隔離飯香
佢去facebook嗰啲所謂靠北page大把台仔屌班台妹貪錢公主病食洋腸
你地訓醒未
樓主
想問咁話港女係雞個班係咪都係五毛block得?
借五毛合理化港女行為
真係得港女先做得到
借五毛合理化港女行為
真係得港女先做得到

少年你太年輕了,你以為連登有港女?
有都比你地屌走曬啦
借五毛合理化港女行為
真係得港女先做得到

少年你太年輕了,你以為連登有港女?
有都比你地屌走曬啦

唔好理佢 呢隻有可能係五毛ac 以前已經block 左
癡撚線

中共想洗血係真
就算以後無人再唱港女,代表港女會變好左?定係港男應該硬食?主動做一世兵?

貪錢全世界都係咁
講貪洋腸台妹日本妹一樣咁鐘意洋腸(唔好同我講佢地唔鍾意洋腸,大把文章寫鬼佬起日本食左幾多女)
佢去facebook嗰啲所謂靠北page大把台仔屌班台妹貪錢公主病食洋腸
你地訓醒未

之不過係五毛 奶共傳媒不停誇大港女問題
依啲野唔係咁容易抺點得到,
香港女人身邊周度都係,係咪咁自己感受得到。
事實就係九成香港女人都係港女。
唔駛抺都已經黑。
發覺post入面好多五毛都已經block左

的確 個post 講中五毛目的
癡撚線

中共想洗血係真

貪錢全世界都係咁
你地訓醒未

有多少及程度之分。
人地佔一兩成
你佔八九成。有得比﹖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞