真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
天才小釣手呢隻五毛打手狗又出現

建議大家block 左隻五毛狗 天才小釣手

你都未開post都已經block左佢

隔離POST就話屌台仔=5毛
呢個post就分化香港男女=5毛

https://lihkg.com/thread/298671/page/1

根本樓主先係5毛,周圍屆人,搞到個個都討厭政治
呢幾年港男港女問題真係睇到係俾好多奶共傳媒 網絡五毛惡意挑撥 目的都只係加深香港人內部矛盾 團結唔到 淨係睇下lihkg 成日講港女點點點個班好多都係五毛打手底

扮乜撚看清世事呀ching 連登仔又黎鍵盤救港
真啊
呢個post 不停有五毛入黎搞亂
細心留意下就發現到好多惡劣挑撥言論既五毛打手ac都係無post 只留言

都係果句,善用起底功能
呢幾年港男港女問題真係睇到係俾好多奶共傳媒 網絡五毛惡意挑撥 目的都只係加深香港人內部矛盾 團結唔到 淨係睇下lihkg 成日講港女點點點個班好多都係五毛打手底

樓豬帶領連登仔結婚生仔救港
細心留意下就發現到好多惡劣挑撥言論既五毛打手ac都係無post 只留言

都係果句,善用起底功能

呢個post 刺中五毛痛處 成班入黎搞亂
因為最容易引起爭執
樓主
爭氣d啦香港人,人生淨係得拍拖咩,而家d支那人係入侵到滲哂入生活好多部分啦
同時反支那又內鬥係唔work㗎,佢地幾十年前就係咁偷個國家返嚟,而家係手段唔同咗少少啫
真,分化香港男女,搞到D男個個揀大陸女人

依家個問題係 令香港女人 揀大陸男人 不斷有班人 妖魔化香港女人

依家個問題係 令香港女人 揀大陸男人 不斷有班人 妖魔化香港女人

係 其中好多都係誇大晒
樓主
爭氣d啦香港人,人生淨係得拍拖咩,而家d支那人係入侵到滲哂入生活好多部分啦
同時反支那又內鬥係唔work㗎,佢地幾十年前就係咁偷個國家返嚟,而家係手段唔同咗少少啫

不停推高樓價 挑撥男女關係 唔同年齡層既矛盾
因為最容易引起爭執

推下先

班打手五毛日日不停開呢d post
香港人唔結婚唔生,大陸人係到落黎香港

咁咪中晒佢地d奸計囉
呢個post同郭文貴個post真係要長期置頂

佢地成日講人港豬 而家又話人加深香港人內部矛盾 邊班先係真五毛

關事咩 港女格有幾難頂 係人都知
左膠都肯衝下,鍵國派連影都無
https://lihkg.com/thread/301296/page/1?ref=ios

另一個挑撥post
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞