真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
左膠都肯衝下,鍵國派連影都無
https://lihkg.com/thread/301296/page/1?ref=ios

另一個挑撥post

#54 #55 #56 起底都無乜野睇
左膠都肯衝下,鍵國派連影都無
https://lihkg.com/thread/301296/page/1?ref=ios

另一個挑撥post

#54 #55 #56 起底都無乜野睇

其中#55係會打找,唔係搵
推埋今次食lunch
真,分化香港男女,搞到D男個個揀大陸女人

關事咩 港女格有幾難頂 係人都知

知都唔比拎出嚟講
否則你就係5毛分化撚
仲有呀 你uid 四位數咁撚前
但半年先開得個一個post
未達標喎 唔準喺CC台發言
真,分化香港男女,搞到D男個個揀大陸女人

關事咩 港女格有幾難頂 係人都知

知都唔比拎出嚟講
否則你就係5毛分化撚
仲有呀 你uid 四位數咁撚前
但半年先開得個一個post
未達標喎 唔準喺CC台發言

咪撚再扮啦垃圾五毛
呢幾年港男港女問題真係睇到係俾好多奶共傳媒 網絡五毛惡意挑撥 目的都只係加深香港人內部矛盾 團結唔到 淨係睇下lihkg 成日講港女點點點個班好多都係五毛打手底

扮乜撚看清世事呀ching 連登仔又黎鍵盤救港

佢地成日講人港豬 而家又話人加深香港人內部矛盾 邊班先係真五毛

屌人港豬個啲其實都係5毛
幾隻五毛仲係度不停開工
幾隻五毛仲係度不停開工

記得樓主係高登時期挑起簡同揀既罵戰
記得樓主係高登時期挑起簡同揀既罵戰

呢次唔十卜ching了
樓豬係CC台清泉
幾隻五毛仲係度不停開工

連十卜ching呢隻五毛都入埋黎 睇黎挑撥港男港女係班五毛一個長期大job
幾隻五毛仲係度不停開工

連十卜ching呢隻五毛都入埋黎 睇黎挑撥港男港女係班五毛一個長期大job

最記得係係簡揀罵戰個post俾人吊到笠水
之後笑鳩人 話好地地點會成日捕住係高登
之後俾人踢爆其實全日都係高登睇學生妹post
幾隻五毛仲係度不停開工

最記得係係簡揀罵戰個post俾人吊到笠水
之後笑鳩人 話好地地點會成日捕住係高登
之後俾人踢爆其實全日都係高登睇學生妹post

http://forum.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=358943&type=redhot&page=1
樓豬都成日分化港人
多謝樓主開依個post
方便Mark 低啲人名
上次講美食排名個post都唔關台灣事

但都要quote台仔點講
擺明分化

咁都要有ptt鄉民配合先
五毛係唔會推呢個post
癡撚線
港女貪錢,貪洋腸,貪mk仔又係五毛作出黎?

中共想洗血係真
但都唔代表港女係無辜被屈囉
唔見d港女主動話要反洗血、要主動硬食毒男?
根本港女自己唔願降低要求就講乜都無用
就算以後無人再唱港女,代表港女會變好左?定係港男應該硬食?主動做一世兵?
五毛係唔會推呢個post

樓豬每次出屌五毛post
我都幫手推 但比佢話返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞