真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
癡撚線
港女貪錢,貪洋腸,貪mk仔又係五毛作出黎?

中共想洗血係真
但都唔代表港女係無辜被屈囉
唔見d港女主動話要反洗血、要主動硬食毒男?
根本港女自己唔願降低要求就講乜都無用
就算以後無人再唱港女,代表港女會變好左?定係港男應該硬食?主動做一世兵?

點解連登仔成日講到只到港女先有以上特質?
貪錢全世界都係咁
講貪洋腸台妹日本妹一樣咁鐘意洋腸(唔好同我講佢地唔鍾意洋腸,大把文章寫鬼佬起日本食左幾多女)
你班毒撚會唔會太一廂情願隔離飯香
佢去facebook嗰啲所謂靠北page大把台仔屌班台妹貪錢公主病食洋腸
你地訓醒未

有多少及程度之分。
人地佔一兩成
你佔八九成。有得比﹖

你點計出黎請問?
你係咩人身邊就自然會有咩人
我身邊嘅女性朋友冇一個係有樓有高潮
個個結咗婚同老公公一份婆一份,一齊供樓一齊養家,亞洲地區仲有邊個地方做到?
你唔係比報紙佬嘩眾取寵成功嘅話請問你個八九成係點計出黎?
有冇人留意另一種係挑起貧富矛盾

好興屌人人工唔值咁高
高危目標:醫療 教師
全部轉晒大陸精英就啱啦

不過我係以為LIHKG 男權
樓主都講得好岩
依啲野唔係咁容易抺點得到,
香港女人身邊周度都係,係咪咁自己感受得到。
事實就係九成香港女人都係港女。
唔駛抺都已經黑。

你係晴報, 頭條定星島作家
N年後成功獨立之後
男女問題都係冇得解決
一樣周街毒撚

將所有嘅社會標籤都消滅殆盡 就永遠都無港男、港女、毒撚等問題
依啲野唔係咁容易抺點得到,
香港女人身邊周度都係,係咪咁自己感受得到。
事實就係九成香港女人都係港女。
唔駛抺都已經黑。

你係晴報, 頭條定星島作家

姓屈, 一定係

好興屌人人工唔值咁高
全部轉晒大陸精英就啱啦

好多都扮仇富 不過唔會講出大陸人炒貴香港樓呢個真相

好興屌人人工唔值咁高
全部轉晒大陸精英就啱啦

好興屌人人工唔值咁高
全部轉晒大陸精英就啱啦

一大堆小學雞中伏
你地冇判斷能力咪?乜會俾人挑撥到?
就算係5毛,你最多可以話佢地咁做係洗底,唔係挑撥離間
呢d八婆話題有乜好挑撥?
再次感謝五毛幫手推post
再次感謝五毛幫手推post

成日講港女係雞
又乘機讚支那女人溫柔大波
屌你老味支那女人咪又係雞

班五毛有咩居心一睇就知
癡撚線
港女貪錢,貪洋腸,貪mk仔又係五毛作出黎?

中共想洗血係真
但都唔代表港女係無辜被屈囉
唔見d港女主動話要反洗血、要主動硬食毒男?
根本港女自己唔願降低要求就講乜都無用
就算以後無人再唱港女,代表港女會變好左?定係港男應該硬食?主動做一世兵?

點解連登仔成日講到只到港女先有以上特質?
貪錢全世界都係咁
講貪洋腸台妹日本妹一樣咁鐘意洋腸(唔好同我講佢地唔鍾意洋腸,大把文章寫鬼佬起日本食左幾多女)
你班毒撚會唔會太一廂情願隔離飯香
佢去facebook嗰啲所謂靠北page大把台仔屌班台妹貪錢公主病食洋腸
你地訓醒未

有多少及程度之分。
人地佔一兩成
你佔八九成。有得比﹖

你點計出黎請問?
你係咩人身邊就自然會有咩人
我身邊嘅女性朋友冇一個係有樓有高潮
個個結咗婚同老公公一份婆一份,一齊供樓一齊養家,亞洲地區仲有邊個地方做到?
你唔係比報紙佬嘩眾取寵成功嘅話請問你個八九成係點計出黎?

五毛鍾意將一少部份無限誇大 之後不停洗腦 講到全部香港人都係一樣
發覺好多人都唔識起底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞