【動物台侍奉部 66】每個人都有自己一套既關心方式

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
戰女神
唔好嬲小妹好嗎

最尾個關 係點打
戰女神
唔好嬲小妹好嗎

最尾個關 係點打

15%血爆發
高攻左俾佢吸左一次
每聽到神父把聲一次就覺得自己比人污染緊
戰女神
唔好嬲小妹好嗎

最尾個關 係點打

15%血爆發
高攻左俾佢吸左一次

橙 典解唔用全重力

第3關磨起哂佢應該得?

精神攻擊咒文

同我挽好嗎 😭
戰女神
唔好嬲小妹好嗎

最尾個關 係點打

15%血爆發
高攻左俾佢吸左一次

橙 典解唔用全重力

第3關磨起哂佢應該得?

重力會吸傷
戰女神
唔好嬲小妹好嗎

最尾個關 係點打

15%血爆發
高攻左俾佢吸左一次

橙 典解唔用全重力

第3關磨起哂佢應該得?

重力會吸傷

第1下放全重力邊會吸...
我=高質既原點
都係繼續做釣魚佬算

就咁睇到個幾行文字唔夠吸引牙青

精神攻擊咒文

污染緊我
感人動畫電影推介--千年女優

千年女優講述一個出名女演員-千代子為左交還一條鑰匙比人既故仔

故事中以一位拍攝記錄片既導演去訪問千代子,千代子講述佢既一生做開始
畫面係現實同戲劇之間亞相交錯,攝影師同導演容入係回憶畫面中,係一個個回憶之中係故事最後又連接埋一齊,呢種表達方式都幾特別

推介既話 唔想劇透就少講內容
講多D拍攝手法 特點
同埋有咩類似既電影/其他作品 最好HIT個D.... 呃鳩下人吸引下人眼球...

一係就直接主推今敏
打多段今敏作品風格個D

利申 鳩UP 我都唔開POST既.........
感人動畫電影推介--千年女優

千年女優講述一個出名女演員-千代子為左交還一條鑰匙比人既故仔

故事中以一位拍攝記錄片既導演去訪問千代子,千代子講述佢既一生做開始
畫面係現實同戲劇之間亞相交錯,攝影師同導演容入係回憶畫面中,係一個個回憶之中係故事最後又連接埋一齊,呢種表達方式都幾特別

推介既話 唔想劇透就少講內容
講多D拍攝手法 特點
同埋有咩類似既電影/其他作品 最好HIT個D.... 呃鳩下人吸引下人眼球...

一係就直接主推今敏
打多段今敏作品風格個D

利申 鳩UP 我都唔開POST既.........

yes ar所以淨係講左個概要
畫面風格要描述又太抽像,好難講得具體
都係慢慢撚下先

咁咪懶係搞笑咁 話佢好抽象 再貼幾番畢卡索出黎鳩UP下
開返個分身扮正常會然都好

GO
直葉一齊進魔紳玩
開返個分身扮正常會然都好

GO

試下用呢個開睇下會唔會有人有偏見先

之後咪試下用分身 抄返自己正經舊PO重出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞