【動物台侍奉部 66】每個人都有自己一套既關心方式

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
果個估圖post 擺明係玩味性9up post
只不過係估唔到會發展到全部都係講「錯」
純粹覺得與其引D唔識既毒撚出黎獻醜
倒不如先指出家下普遍毒撚錯誤觀念,再討論落去

柒左就會識架啦
親生體驗

而且糾正佢我冇義務,但係佢出黎獻醜娛樂到我

你喜歡啦
咁你以後就唔好怪人點解開高質po無人理
你自己都曉講親生體驗

有個慣性起到就冇人同你認真討論

好似2lai開po一定比人當on9 or玩9人一樣

要睇我開邊類post
唔知你地分唔分到
我開既post一係就好正常
一係就擺明係想9up下
好少開d post去批判人應該點點點
唔點點點就點點點

你果個錯啦 係屬於咩post

9up下 諗住睇下有冇人同我一樣有相同既鎖匙扣
買ogmd送既
點知個post暴走左

坦白講句帶頭條友應該唔知你係神父
你自己諗下點解你開親啲post都變成9up 向啦

呢個又要兜返原點
玩味性質既post比人當9up好正常
但我既推介post or其他討論野既post
d人都會比較認真
其實d人唔蠢 都識分既

禾吾sick分 典算

死左佢

你喜歡啦
咁你以後就唔好怪人點解開高質po無人理
你自己都曉講親生體驗

有個慣性起到就冇人同你認真討論

好似2lai開po一定比人當on9 or玩9人一樣

要睇我開邊類post
唔知你地分唔分到
我開既post一係就好正常
一係就擺明係想9up下
好少開d post去批判人應該點點點
唔點點點就點點點

你果個錯啦 係屬於咩post

9up下 諗住睇下有冇人同我一樣有相同既鎖匙扣
買ogmd送既
點知個post暴走左

坦白講句帶頭條友應該唔知你係神父
你自己諗下點解你開親啲post都變成9up 向啦

呢個又要兜返原點
玩味性質既post比人當9up好正常
但我既推介post or其他討論野既post
d人都會比較認真
其實d人唔蠢 都識分既

禾吾sick分 典算

唔識分都冇辦法

返緊學

返緊學

返緊學

醫到人無左大半邊

返緊學

醫到人無左大半邊

美波清可唔可以醫到我智商上升到70
其實香港有冇淨係上網+信息既電話plan
見日本有啲電話plan係可以淨係上網+信息,唔洗打電話

宜定啲plan就係啦
有邊間睇重電話時間
嫌な顔されながら 正
其實香港有冇淨係上網+信息既電話plan
見日本有啲電話plan係可以淨係上網+信息,唔洗打電話

宜定啲plan就係啦
有邊間睇重電話時間

我係想知有冇得cut走電話服務

唔得
嫌な顔されながら 正
露胖次果個?
美波bbg
嫌な顔されながら 正
露胖次果個?

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞