若要暗瘡好,咪撚信老母13

1001 回覆
99 Like 4 Dislike
都有紅色一點點 不過我無乜所謂
啲人問就話打完laser 我唔係好介意
但我d紅印都好耐下
起碼都年幾兩年
跟住又間唔中會生幾粒
平左又係留左攤紅印係度
但為左印打pico 我覺得好似好唔抵
因為真係幾痛同幾貴
巴打意思係pico laser真係work?
未知效果
我都係打完冇耐答你唔到
不過做laser係可以去印既
有冇皮膚科專科醫生介紹?🙇🏻🙇🏻🙇🏻
點睇確研皮膚專科中心?想去試下
明白
有機會既話想聽你做完之後update下個效果
巴打係去皮膚科醫生做定去美容院做?
我係去尖陳到做
真心feel到同d濕鳩美容院做既有分別
N年前有去美容院做過1064
可能間野太求其就唔覺得有幾work
痛就少少痛 做完就少少紅 過一晚就已經冇乜瘀紅
係尖陳到做 打laser都打左大概半個鐘左右
做完紅到仆街同打個陣好撚痛
過左幾日仲係有紅色點點 起晒莎咁

不過咁講
美容院做始終平d 同埋佢會幫你做事後舒緩鎮靜 但能量點都唔會同醫生做咁大
而醫生做就能量大d 但事後唔會又敷mask ar又補水咁

做laser要衡量下荷包同忍痛能力
同埋會唔會耳仔軟俾人氹去簽d垃圾美容plan
就係怕去美容院比人hard sell
所以仲諗緊搵邊個醫生口碑好
希望巴打你做哂成個療程會好番哂
依家的起心肝食ing a酸加打皮秒 大家等我結果
食a酸期間打?
老友 食a酸唔打得…
想問下幾錢左右 食完a酸想搞下d印 同 凹凸孔
我知 但我上網睇台灣啲醫生話okay 所以想試下
想賺你錢咪話okay 不過香港大部分醫生都會要你停藥先會打 你俾錢佢做佢都唔會做 當然美容院就乜都話得啦 風險自行承擔
依家係尖陳到打就$3000/次
美容院個d分分鐘$3000/6次
有無話要打幾多次 同埋幾耐打一次👀
打幾多次要睇下你情況有幾嚴重
你不如爬下文先
或者直接諮詢下醫生
有荔枝皮 但睇極都唔好 有冇皮膚醫生介紹
好的
之前食a酸 睇開中環顧 但真係好貴
所以想做激光搵個平少少
可唔可以講多少少?
美容院話唔建議 但我係自己想做 因為想快啲去左啲黑色素同好耐無生過暗瘡了
好困擾 塊面斷斷續續 都係唔好
一到轉季就爆一次勁既
塊面摸落去好鞋 好多一粒粒閉口粉刺 小膿胞 又紅紅地 又會癢
睇西醫就話係我食左/搽左啲野 搞到毛囊發炎
睇中醫就話係痤瘡
食完藥好翻冇耐又會陰啲陰啲生啲小膿胞
睇台灣啲皮膚討論講蠕形蟎蟲 覺得自己似係
想知香港有冇地方醫哩樣野 或者可以去照下塊面係咪真係啲蟲生得太多數量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞