若要暗瘡好,咪撚信老母13

1001 回覆
99 Like 4 Dislike
有冇其他巴絲試過尖陳laser講下用後感
我打過其他醫生 貴過尖陳 但hea掃5分鐘
尖陳平仲要一個客打半個鐘 發數打足 又換探頭打
打過其他醫生就會覺得尖陳好屈 所以次次去都見好多人等緊打laser
我想知效果多啲 之前做過pico冇乜效
打暗瘡印好掂 幾次啲黑暗瘡已經近乎無哂
我要搞凹凸洞
我係暗瘡印加凹凸洞
如果醫生診所做Pico 尖陳性價比一定最高
有唔明就約佢免費consultation 反正無蝕既 只係有時太多人睇佢要等半個鐘囉
我都係打埋凹凸洞 不過尖陳話凹凸洞一定唔會打一兩次就明顯好返 次數要多啲 同埋一定要忍得痛先有效 我打蜂巢頭麻醉完都有啲痛 不過為左好返我都會死忍希望打個能量高啲抵啲
我之前都做過其他醫生既Pico
尖陳做係完全唔同感覺 有效又唔貴 醫生人又好又細心
sorry新入po
想知尖陳係邊個
同埋做依啲嘅價錢大約係幾多
尖沙咀陳婉雯 3000一次 唔洗買package
我中間果達好撚勁呀 而家好返好多 同埋毛孔細左勁多
不過想凹凸洞好一定要忍得痛 如果忍唔到痛既就唔好哂錢去醫啦
想知多少少
我而家得返啲印唔退但好少再生暗瘡
係咪其實唔駛食A酸嗰啲可以做pico就得
石頭瘡留下既紅印點褪
無生就唔洗食a酸架啦 直接打Pico 去印
印就易搞啦 又唔太痛
可能係玫瑰座瘡 都係果句 搵尖陳免費睇醫生 又可以whatsapp 問你地send幅相問佢都得架我之前都係就咁send相去whatsapp問 唔洗錢都答你

咁好架咩
試下先
呢個服務係完全顛覆左我睇醫生既概念
尖陳真人都勁好人
等星期一問下先
想問下凹凸洞究竟可以點搞
想知恢復期要幾耐?
我打到起哂沙 兩至三日退哂
近排睇咗條片

https://youtu.be/ZxVkxdspaDw
本身個人無咩暗瘡 但有士多啤梨鼻 想知點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞