若要暗瘡好,咪撚信老母13

1001 回覆
99 Like 4 Dislike
有呀 tg:igxb1
Ching諗住做幾多次
終於買到tretinoin cream
當保養喳 做左6次好左好多 會做到第十次睇下咩環境先
我而家打到第三次先得少少效果
有啲擔心打到第六次都係咁
我覺得係正常喎 你當打每次好左5-6% 打十次好左6成
醫生都話好返6-7成已經係好好 無得100%解決
如果諗住做一兩次既巴絲 我真心勸大家寧願唔好做 慳返啲錢 因為做一兩次根本唔會有野睇
想問下收毛孔要打幾次?
我覺得係毛孔方面兩三次就有幾明顯效果
不過毛孔呢啲好似都關未來保養事
就算打完收細返 保養得唔好應該都會大返??
見好多師兄話食完長陳啲藥半年之後又復發又要再食過
長陳係o牌唔係印度制
好多人唔斷尾係因為佢每個病人咩身高體重都係開40mg 半年藥
其實個treatment plan要跟體重去計loading dose
佢咁開法梗係有一堆人斷唔到尾啦
完全唔關藥事
我以為o牌都有分瑞士製印度製造
佢平咁多係有得低價入貨定還是醫者父母心
我估係因為勁多人睇佢 佢買得多藥廠會平啲terms靚啲

收客就自然可以平啲 當然有好多其他醫生都係暴利既
你意思係高啲重啲嘅人需要食重啲藥,佢開40mg唔夠?
係 但通常唔會食到60 70mg以上 因為副作用會太勁 所以好似尖陳果類醫生就會review過之後食長啲時間平衡返個副作用
我上網search過recommended dosage係1mg/1kg body weight
即係如果巴打係肥既40mg半年就一定唔夠斷尾
乾係副作用既一種黎喎 會唔會係因為長陳啲藥好啲所以先無咁乾?
佢真係好nice
睇醫生睇緊要係溝通 尖陳係呢方面係做得幾好
食夠220mg xkg 再講
我都想淘寶買,但我試過嘗試下單,系統需要我實名登記比醫師覆核過,冇問題先會發貨

你有實名登記到?
三萬蚊救得返塊面同自信用一世喎
利申非打手
以事論事
有無識人係中國?叫佢地幫你買再運落嚟
想平就自己買tca做cross 或peel,YouTube上好多人 diy tca peel 同cross,幾百蚊搞掂,但有可能會操作失誤導致毀容
其實係有啲男仔無去過美容院先覺得貴 啲女人去親美容院都俾人sell幾皮仲要次次去做都俾人sell 又要買package
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞