若要暗瘡好,咪撚信老母13

1001 回覆
99 Like 4 Dislike
你會唔會用人工皮貼住個傷口?youtube睇台灣啲皮膚科醫生教要貼住對傷口復原好啲,但成塊面貼住幾日好辛苦
唔會 因為唔會流血 同埋第二日都係得返啲莎 幾日無哂事
我平時打fractional co2 會流血,所以就有貼住。不過打咗4次都無乜效果
我打Picoplus 蜂巢頭 打左三次左右開始見到有效果 個感覺係皮膚入面流血 好似刮痧咁 出面流血比較少 不過都有少少 唔會流到要貼住囉 不過有搽藥膏
附*
淨係拎藥使唔使830walkin?
而家都係推長陳?仲有邊個醫生好?
食咗一星期40mg ,頭皮多到落大雪咁
想問可以點搞好?
有好幾個 可爬文
想問下尖陳用嘅係咩pico 雷射
仲有冇?
尖陣平咩?聽講佢打都要成$3000 一次,一個療程要打10次都幾係嘢
打得laser都係貴價野 學生真係搞唔掂
不過我估在職人士如果兩三皮搞得好塊面我估好多人都俾既
我而家當月供喳 鬼叫細個聽老母講生暗瘡飲金銀花水咩 一早食a酸就唔洗衰到要打laser啦
喺佢嗰度可以揀姑娘打就平少少,你每次都係搵醫生打?唔知佢個姑娘手勢好唔好
我會梅花間竹咁 因為姑娘一定跟返醫生度數去打 唔會改

所以有時想見下醫生傾下計問下野 一方面可以review 下病情 另一方面同尖陳熟左幾好傾
多數做laser要幾多次
5次起跳
凹凸洞要好多次
得雀斑先可以幾次搞掂
算啦 唔洗去美容院俾人sell買package 都爭好遠 逐次俾當月供
如果淨係想退印 但對凹凸洞唔著重呢?
佢每一次做哂三款頭 所以應該一樣價錢 應該係全包一齊做既
我就有印加洞 所以唔太確定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞