[實況]寵物小精靈(19) 過街分身老鼠Gameboy仔(16181)/櫻花獵人.(304295)與狗立入禁止

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
9up
調返轉
真司入八大, 艾嵐幫小智特訓 大家又收唔收貨
但真司應該冇稱號
艾嵐幫小智挽鞋嘅資格都冇
烈咬陸鯊 肥大 巨金怪 鯉魚龍 牙牙 8大師啲皇牌成堆都物攻手
學鬼火好識玩
唔係就係
dp完既時候佢話去打開拓區吖嘛
咁咪叫佢稱霸咗做緊首腦囉 任佢up既啫
真司專登簡3隻小智未打過既冠軍王牌寵同小智特訓 真係唔話得
望就望做少少畫面唔係技鬥技
玩下花式擋下技先似返真司對小智
反拳防攻
癲唔過小智啦
小智啲寵準神 幻獸 異獸 神獸齊晒
外掛蛙
日月果堆
齊晒3大技
真司個陣唔算啲咩
美綠梅塔一穿六都得啦
我睇預告 真司都串小智唔熟悉自己啲寵既屬性
小智真係一直打逆屬 打龍天王 夠膽死龍系大招打落七夕青鳥
真司最強就係識運用啲寵既屬性同埋特性去制定戰術咁去打 我諗呢場對戰
最主要message 都係佢專登就係簡呢三隻未對過既冠軍王牌打小智
就係要比小智知道呢幾隻既屬性同特點 要小智訓熟
始終其他8大師既王牌寵 小智都打過
真司真係好撚好

不過小智至今最強既對戰位
係佢真係好撚識玩場地優勢
上次見奇巴納話係天氣專家 打天氣隊真係笑出聲
小智玩場地優勢真係比佢玩撚死就有
其實講依家個陣容,隻化石龍睇落真係有啲廢,但真心唔似會換寵….
其實真心蒽遊兵同鰓咬龍比起同隊其他真係差咗個level
如果當初留空俾舊寵輪換就好
好唔明點解唔用舊寵
以前就話驚勁得滯同新寵無發揮空間
而家打到冠軍level都唔肯用盡全力
舊寵輸俾冠軍寵又唔會有炮灰問題

聯盟都係用返舊寵嘅神奧聯盟同對戰開拓區最好睇
我都覺得假如要贏8大師,用返舊寵係必須,因為舊寵一直扶持先有依家嘅小智嘛,佢哋都係戰力什至比依家個隊嘅成員勁,對舊寵真心唔公平

當年對戰開拓區都係現時嘅隊唔夠打先叫返初代御三家,就連DP都係咁玩啦,如果唔係邊有得打低2隻神獸咁威威
玩GAME時幾鐘意佢
估唔到冇戲份
DP智不論能力戰術都係一等一
識咁諗就唔係旅途制作組啦
噴火龍對夜巨人
果時係想DP完咗BW換主角
最初的寵物小精靈!最後的戰鬥!!
超世代先正
好有印象,四隻一齊坐喺到傾計,然後第日去打對戰,種感覺唔識形容

如果旅途用舊寵去幫小智攞冠軍,就算有鳩豪,我都會肯定係歷代最高人氣打回憶路向之餘,又真係全隊攻擊加到最高
比卡超打雷吉艾c
睇到哭了
鰓咬龍係 game 到勁到仆街
噴火龍生涯最大污點 對鬼系用投擲地球
Btw冰柱用睡覺回完血,然後影帝一招伏特攻擊就收咗佢皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞