[實況]寵物小精靈(19) 過街分身老鼠Gameboy仔(16181)/櫻花獵人.(304295)與狗立入禁止

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
三叔又fake
https://lihkg.com/thread/2994315/page/24
另一邊討論得好激烈
唔洗特登再入呢邊傾
智叔打阿渡先
乜撚嘢match up嚟,最冇睇頭就係打渡
動年回憶殺
啫係唔係淘汰賽?咁咪有晒7場比賽睇
即係同一邊阿蘭對大吾,之後小智對阿蘭,另一邊竹蘭對是但一個,之後4強丹帝對竹蘭,另外幾個淨係播3打3最後1隻,mega巨金對mega噴火龍
好似都係淘汰?
唔會掛
覺得第二回合係小智對竹蘭 丹帝噴火龍打贏阿蘭噴火龍 小智再用路卡利歐打贏丹帝噴火龍 當小智間接復仇阿蘭 智蛙應該再出場機會不大 今季似吹到好大要打贏其他冠軍呢張相似係伏筆要打哂佢地
應該係唔洗打阿蘭
正路係咁
我覺得製作組多少有意安排d未對過既人黎打等大家個feel新鮮d
所以唔睇好會match到黑妹、阿蘭
加上丹帝又有老噴
整多場老噴對老噴會有話題d
好過睇小智連續打完阿蘭打丹帝兩場都要打老噴
阿渡只係炮灰
阿渡四天王升冠軍
感覺就好似米可利咁
實力始終差啲

而且條友本身都冇乜人氣
Game定動畫都非常路人feel
唔計阿蘭、黑妹、丹帝
要係其他四個入面揀兩個做8強4強對手
鐵膽竹蘭
淨低果個我可能會揀大吾多d
不過佢有紅色鯉魚龍,可能又用黎吸情懷掛
一開始初代好似都冇地區冠軍呢個概念,咁比又好似唔多公平
到金銀要搵條友頂、動畫世界又冇red,咁佢都算初代最強了
實力上打機黎講感覺係比唔上其他冠軍
不過動畫印象中實力未見底?
可能可以造下文章多d發揮空間掛
返鄉下有人識了
大吾唔係輸俾阿蘭咁柒呀
大吾同阿蘭之前係mega篇打過幾嘢
不過俾啲乜乜隊打斷左
閃光鯉魚龍mega進化都係拎黎墊屍底
贏咗就係關都第一 算滿足返初代
其實都係 黑妹之前打過贏咗廢事又打多次
丹帝都應該係決賽先打
阿蘭就今季忍蛙唔係主角未必再畀小智打多次
其他四個要係四強八強到對決 真係竹蘭鐵膽
大吾就雖然想對佢 但可能上次打贏咗米可利當贏咗豐源冠軍
最後真係得返渡同埋卡露妮有機會對決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞