[實況]寵物小精靈(19) 過街分身老鼠Gameboy仔(16181)/櫻花獵人.(304295)與狗立入禁止

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
如果冠軍係用超夢夢Mage 進化呢?
或者無極汰那極巨化

咁樣唔使玩
追蹤我
做我子民
下個POST繼續幫我推上熱門
小豪講明唔會幫小智完成夢想
但小智就要幫小豪完成夢想
今代旅途真係癡9線
JN114 - 10/6 - 炎の特訓バトル!サトシ対シンジ!! (火之特訓對戰!小智VS真司!!)
JN115 - 17/6 - 開幕!マスターズトーナメント!! (開幕!大師淘汰賽!!)
驚個火唔係代表火寵咋
如果攞舊寵來練咁就有機會睇其他舊寵幫打淘汰賽
唔通隻Y噴係真司
唔通小智咩
之前明明見係肥大打烈咬陸鯊

個炎係炎上
係咪由100集咁上下開始睇就得
似係 果集簡介係話小智返咗大木研究所 遇到真司
大木研究所 仲唔係舊寵回歸最好機會
如果大清要特訓=好大機會有份打
咁今次制作組會唔會玩大佢玩小智show hand
下集先去日月果度拎返舊寵
之後返大木度做最後準備
全員參戰
可能真司指揮大清幫小智依家啲寵特訓呢
或者贏完丹帝,之後返去純白鎮輸比朱紫地區D人/ 小茂

輸比小茂 呢條橋都好似玩過幾次 (vs 伊貝,vs 電擊魔獸)
俾朱紫d人用新系統擊敗
假如小智真係會揾舊寵打 會唔會咁出

比卡超(z技) 耿鬼(極巨) 路卡(mega) 肥大(剋龍屬) 大清(火之特訓) 忍蛙
出呢個隊
路卡會俾人搶戲份
路卡仲有螺旋丸可以威下
我就真係唔信會show hand呀
今次小智搵舊寵show hand 我針插龜頭呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞