[實況]寵物小精靈(19) 過街分身老鼠Gameboy仔(16181)/櫻花獵人.(304295)與狗立入禁止

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
鳩豪係佢嘅小精靈之一只係咁啱識講嘢
除咗龜同喺阿羅拉嘅貓,其餘5隻火寵喺度睇夠哂炎
諗緊會唔會係班火寵幫恥鬼學火招但佢淨係學到火炎拳
因為5隻火寵圍住恥鬼企,而且佢特訓對手係巨金怪,可能得登學嚟打大吾
真司宜家個team可以好肯定一定已經勁過阿蘭
先唔講電擊,土台,鴨咀,圈圈同龍王蠍
宜家仲多埋巨金怪,鯉魚龍同烈咬
根本已經係歷代角色最強,癲撚過小智
仲未計佢本身其他小精靈,雪女,烏鴉頭頭,鐵面忍者,波士可多拉同天蠍王。佢成長路線仲阿小智一樣
佢唔打八大師根本浪費,完全係明星陣容,冠軍級數隊伍。
真司見到小智上到八大師,暗地裏都唔想佢輸嘅,話晒都係當年嘅競爭對手,而且亦都認同嘅對手。過咗咁耐,我覺得佢地關係,依加應該係朋友多過競爭對手

咁肯幫佢,我FF都會覺得係想還人情俾小智,當年一戰明白自己對小火猴係錯咗
唔打八大師無話唔浪費嘅,八大師嘅八個人安排,始終係安排歷代嘅冠軍去出場,玩回憶嘅路向之餘,又可以俾個機會大家排下各人實力

故事證明咗,世界好大,有更勁嘅人係到

神獸男,真司,唔知仲有無其他
新神獸撚
幾時挑戰八大師
神代先生
N
仲有好多
好撚煩
咁執著真司定紫尿勁啲做乜鳩
勁係用咩定義先
認真講Game計你講個D8成都無人用
同埋吹到勁過小智真係Ho lun din
真司廚好得人驚
原本我都唔想嘈
上面啲人冇理據話阿蘭勁過佢,我咪好聲好氣同佢地分析
即係戰術運用同招式考量,贏嘅局面大唔大
咁佢同小智55波係事實。
加上佢個變強心態咁大,勁過小智好正常
啱呀,邊個勁啲根本係睇編劇心情,今次想邊個贏就鎖佢血/互出大技俾其中一個訓低
劇情需要嘅話比卡超輸藤藤蛇又得,贏巨金都得,動畫唔使太執著
真司同小火猴冇話對錯嘅

關係呢樣嘢,唔夾就唔夾
咁啱佢同小火猴唔夾,小智先可以有大師兄
猴子寶可夢
係我上網問題定點,起曬格
比卡超出名係影帝
大家伸手 傳送波導比我!
有嘅話… 跟住忍蛙再輸…
明明紅色唇膏
我知唔應該期待猴哥同真司有咩交流
但又好想睇
又唔可以咁講 艾蘭兩隻準神都輸比影帝 仲要都係衰在 拋咗影帝上天 好難唔輸
比卡起識飛嘅時候,就注定對手要輸了
影帝勁癲次次打地系,都用條尾撥d水落人度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞