老豆貪平上FB買相機中伏

163 回覆
418 Like 7 Dislike
依排FB 好多依D 廣告, 又dyson 風扇,又ipad, 又PSV, 除左見一個report 一個都唔知點好

係,專呃唔識上網買野果d,老豆都買左個車cam 4xx,屌20蚊都俾多

所以香港做唔起網購
淘仔都仲有個投訴機制
llaew
拿拿臨報海關啦
就咁話可以退貨/退款但唔撚so我,可唔可以報海關
家母喺FB買咗對鞋中伏,話羊皮實則係PU,條link㩒到入去個格式都相似,我懷疑係同一個集團

家母都中左伏,俾左三百蚊買對韓款唔知乜波鞋,跟住我search 淘寶俾佢睇人地賣29蚊
家母喺FB買咗對鞋中伏,話羊皮實則係PU,條link㩒到入去個格式都相似,我懷疑係同一個集團

家母都中左伏,俾左三百蚊買對韓款唔知乜波鞋,跟住我search 淘寶俾佢睇人地賣29蚊

屌,乜而家咁多呢啲騙局,大家真係要提醒身邊人
所以索性唔教老人家上網就係呢個原因
寧願佢講要我買 都好過係咁比人厄
大家去左邊到報警?
上網買3TB硬碟變40GB 市民到海關報案
https://lihkg.com/thread/309040?ref=ios分享自 LIHKG 討論區

巴打快d報警一齊告呀
同之前嗰啲$0手錶一撚樣

淘寶唔可以韓款咩 係你老母自己問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞