老豆貪平上FB買相機中伏

163 回覆
418 Like 7 Dislike
跟本fb賣嗰d野 9成淘寶係會搵到

淘寶仲好少少
傻撚左
講到消費者要付上全部責任咁
相機 ear phone 用係手既野一定要去實鋪試清楚
可以報警,行騙,入硬, 香港賣假貨係犯法
700幾買部rx100 笑柒左
可以報警
700幾買部rx100 笑柒左

唔熟既見到新機出到第5代,
700幾買返部第1代倉底貨都可以理解既

巴打,呢張相你自已影架?

當然唔係啦 ,喺淘寶cap出黎

淘寶幾錢

淘寶幾錢

https://world.taobao.com/item/42391666734.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.0.0.eVg8Dg&ns=1#detail
貨不對 辦wo

告得啦下話

但佢係網上商店,冇地址

等海關放蛇

無商業登記已經告得
你過數個銀行acc可以拎去報警
你過數個銀行acc可以拎去報警

冇呀,佢係貨到付款
rx100 749hkd竟然無研究間店有無伏
http://photo.popart.hk/newweb/archives/163442

【網購騙徒!】HK$749的Sony RX100都呃到人?「老豆貪平上FB買相機中伏」!

幾日前二手交流區嗰度已經有人提及類似嘅廣告

都係果句「便宜莫貪」
呢d舖好快執,再開過間
749已袋

所以真係要廣傳,唔好再畀啲仆街得手

影個真身黎睇下
 冇了冇了

咪傻啦 以為打句咁嘅野可以免責
而家唔係體驗唔一樣 係直頭成件貨唔同左

打呢d 野都唔可以免責,你信就傻仔了
海關做野啦 賣衫都話model唔同有得講下
依家賣相機成件貨唔同喎
依排FB 好多依D 廣告, 又dyson 風扇,又ipad, 又PSV, 除左見一個report 一個都唔知點好

係,專呃唔識上網買野果d,老豆都買左個車cam 4xx,屌20蚊都俾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞