老豆貪平上FB買相機中伏

163 回覆
418 Like 7 Dislike
大部份呢啲濕九公司,都係中國

完全無得跟
癈老癈中唔抵幫
貪撚埋d小便宜
貪平丫拿
間so called 店鋪有冇br 都係問題
點解香港人啲IT水平可以低到咁
貪就冇得好講
但係一個主頁就只係賣一樣產品,都可以認為好正常
成撚日都有啲傻仔錢多多就去買 專登助長行騙

i咩t呀
直頭iq有問題la

巴打,呢張相你自已影架?
銷委會有冇用
前日fb先睇完有個優惠 400蚊i7 7700k cpu
唔知有冇伏

巴打小心
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1842988/騙局還是筍貨?FB%20HK%24399%20買%20i7-7700k?
[quote]前日fb先睇完有個優惠 400蚊i7 7700k cpu
唔知有冇伏

巴打小心
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1842988/騙局還是筍貨?FB%20HK%24399%20買%20i7-7700k?[quote]
自己柒左賴老豆?
唔只依啲 好多大陸手遊用第二啲驚既廣告做宣傳片
果啲咩等了十年 為了這遊戲轉電話依啲
真係見一次report一次
原來真係有人信..
 冇了冇了

咪傻啦 以為打句咁嘅野可以免責
而家唔係體驗唔一樣 係直頭成件貨唔同左

下面果堆logo差不多全部都無,無菜仔,無1.8光圈
近掛fb真係好撚多呢d

廣告有得report?

廣告有得report?

見到都把鬼火,好撚阻定
其實可唔可以告facebook冇規管,出d假廣告?

加上facebook落廣告。應該要俾錢?應該有得追?
$400 買i7 7700k 仲睇睇個網址 假撚到
依加依啲廣告fb好多 又iphone又相機又i7 cup
話貨到付款 係啊係貨到付款 但你比左錢順豐先有得拆
之後你想退?
Sorry你係退唔到 因為佢根本唔會理你
你想係果到留言屌鳩佢?
Sorry佢會好果斷del哂你留言再封埋你
其實用個腦諗下都知無可能咁平喇
整個濕鳩網 整啲假銷量 假留言 咁就呃到人
真係唔明點解咁都有得中伏

如果大家留意下其實都好多依啲廣告

淘寶仲有啲啲保障,你唔禁收貨佢收唔到錢,俾阿里Hold 住
岩岩落左order, 見唔到真機打死唔比錢

你拆唔到順豐個包裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞