老豆貪平上FB買相機中伏

163 回覆
418 Like 7 Dislike
399呀你信唔信呀

到時得番個盒

同一個人開㗎
399呀你信唔信呀

到時得番個盒

同一個人開㗎

呢塊野正價做緊幾錢
我都見過呢個post

仲諗住點解咁抵既

不過冇㩒入去睇

因為已經有大機
399呀你信唔信呀

到時得番個盒

同一個人開㗎

呢塊野正價做緊幾錢

$2480
點解明知FB呃你唔洗本
都仲咁多人中伏
尤其咩情人節,母親節果啲仲中得勁
點解香港人啲IT水平可以低到咁
貪就冇得好講
但係一個主頁就只係賣一樣產品,都可以認為好正常
成撚日都有啲傻仔錢多多就去買 專登助長行騙
點解香港人啲IT水平可以低到咁
貪就冇得好講
但係一個主頁就只係賣一樣產品,都可以認為好正常
成撚日都有啲傻仔錢多多就去買 專登助長行騙

係呀,我老豆話見facebook個post咁多人問個店主,
個店主都一一解答,覆得好快好有heart,咁就以為信得過
都唔知講乜好
都唔知講乜好

鬧佢on9又唔係,可憐佢又唔係
商品說明條例
告佢
[提防被騙]fb Lala代購小屋賣假錶
https://lihkg.com/thread/219630/page/1?ref=ios

似係呢間野既分身 之後仲賣過假既harmon karton喇叭
都係貨到付款啲賤人嚟
冇地址呃人就唔會犯法?咪玩啦
去海關告佢啦
花生花生
係,呢排facebook 好多呢啲廣告,因為就算貨到先收錢,佢都唔係係到等你拆箱,之後間公司拎左錢就block 鳩你,好似話因為啲錢會係送貨公司果邊keep 幾日先過數俾佢地,過多幾日錢已袋molamola
點買都係78件存貨
跟本fb賣嗰d野 9成淘寶係會搵到
大陸網,報條撚
就咁話可以退貨/退款但唔撚so我,可唔可以報海關
家母喺FB買咗對鞋中伏,話羊皮實則係PU,條link㩒到入去個格式都相似,我懷疑係同一個集團
海關
貨到付款嘅話,如果有一大班人落大量order,又一件都唔收貨對店主有咩影響
海關
以為有免責聲明就得?
免責聲明 係起你提供完美同無缺陷的服務情況下
而果個人自己/產品本身有問題 先可以免責
我就建議
1.報警 cut cctv(睇返出入條友咩料
2.上消委
3.報埋個海關
4.call fb del 佢paper
LM follow up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞