[PS4]古惑狼偷跑?

646 回覆
9 Like 2 Dislike
有無人覺得第二集班蜜蜂係最賤敵人
玩第一集都無試過咁嬲

單一隻就麻鳩煩
一堆嗰啲係用嚟刷99命個盃(前提你要係白金控)

對單隻容錯率仲低過dark souls 我寧願跳橋彈龜
尤其有雙鑽石要行回頭路果關
今日諗住去買 出面又無曬貨 有都要300up
實體同store 有咩分別
如果我第時轉左新機,舊機download 嘅game 都可以係新機再down?
放棄白金了 計時真係痴撚線

玩THE閪ROAD玩到手痛都未過到

有機關果d 都好難拎到金

有機關果d 都好難拎到金

屌佢老母逼撚住要跳龜個位要遊繩先勉強拎金都弱撚智
上繩個判定又一時得一時唔得都痴猛根

呢關條匙點拎架 全箱都拎曬

你係咪走嗰時唔記得拎匙走?
如果係 你就重新打多次 入去食返條匙
但係啲箱唔好食晒 過關會去返話你漏箱個畫面 咁就可以拎到條匙

你係咪走嗰時唔記得拎匙走?
如果係 你就重新打多次 入去食返條匙
但係啲箱唔好食晒 過關會去返話你漏箱個畫面 咁就可以拎到條匙

唉屌得啦 要漏箱先拎到 全箱會直接彈咗出去無咗條匙
唔該曬巴打
今日諗住去買 出面又無曬貨 有都要300up

去官方網店買喇,$268
https://hk.shop.yahoo.com/product/914761
終於過撚到閪road同slippery climb金匙

dlc金匙呢
好耐無玩隻game, 想挑戰全白金匙
上網見d player嘅 world record,真係好癲

拎全金匙已經好難(得1.2%白金盃率)
全白金匙應該玩到人都癲

dlc金匙呢

主關白金左再搞啦
好耐無玩隻game, 想挑戰全白金匙
上網見d player嘅 world record,真係好癲

黐線巴咁得閒
想問下download 版 有無得分兩個save?
部ps4 同細佬share 唔想撞save

有3 個save slot + auto save

有3 個save slot + auto save

Thanks 巴打

一三代都白金完成
第2代未得閒打 機都未爆

一三代都白金完成
第2代未得閒打 機都未爆

係咪痴線 用左幾耐
反斗城正價係咪都268
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞