[PS4]古惑狼偷跑?

646 回覆
9 Like 2 Dislike
觀廣358
等返貨正價先買,或者買dl算

我30號係觀廣買268,另一間都係開298
依家遲買反而貴幾舊

睇邊間,幾間唔同
觀廣358

依家遲買反而貴幾舊

睇邊間,幾間唔同

觀廣唔係得2間咩?
觀廣358

依家遲買反而貴幾舊

睇邊間,幾間唔同

觀廣唔係得2間咩?

好似得2間

得兩間,另一間無晒
我到今日都未知有d平台隱左形,點樣開?
好多箱都未開得盡

古惑狼1?
要玩某d關不死過關,拎彩色gem。
再返舊關平台,相應嘅彩色gem會幫你搭條新路。

係大地圖介面可知道邊關有彩色gem/
loading入關個時下面句hints會提你

玩緊第一集整左張圖睇下岩唔岩洗
學樓上咁講不死(唔計bonus)+拎晒box就有special gem
觀廣358

依家遲買反而貴幾舊

睇邊間,幾間唔同

觀廣唔係得2間咩?

好似得2間

得兩間,另一間無晒

D鋪喺咪估唔到呢隻game咁多人買

外國都勁好賣
呢隻冷飯真係跌晒眼鏡
我到今日都未知有d平台隱左形,點樣開?
好多箱都未開得盡

古惑狼1?
要玩某d關不死過關,拎彩色gem。
再返舊關平台,相應嘅彩色gem會幫你搭條新路。

係大地圖介面可知道邊關有彩色gem/
loading入關個時下面句hints會提你

玩緊第一集整左張圖睇下岩唔岩洗
學樓上咁講不死(唔計bonus)+拎晒box就有special gem

唔該巴打
第一集真係幾撚難玩
第一集真係幾撚難玩

好似以前無玩過咁
第一集真係幾撚難玩

好似以前無玩過咁

我以前真係無玩過 因為唔鍾意佢要關尾先知有幾多個箱
吊橋果關吾游繩真係過唔到
死咗廿條命 用唔行繩嘅方法過咗吊橋

屌佢老母隻野豬行空氣就得 我哋就唔得

I tried over 100 times and KO it.....
原來重有關吊橋
童年回憶
原來重有關吊橋

the high road

呢關真係好難
邊度有正價賣 想要碟
原來重有關吊橋

the high road

好嘢 試咗成粒鐘終於捉到佢路過咗關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞