[PS4]古惑狼偷跑?

646 回覆
9 Like 2 Dislike
唔知有冇人發現到
第一集過橋d關 難玩到仆街
但發現原來可以行條繩過

試下先

係可以呀
睇人都係咁玩

我玩玩下都發覺左
但跳上去都要技巧
我成日仆落街
究竟係我細個唔識講粗口定真係難玩咗

我覺得真係難左
買唔撚到
見你地玩到咁燥都係諗諗先

係幾有挑戰性
但死得多真係要抖下
屌佢老味 第2集嗰關piston it away難撚到on9
買唔撚到

係幾有挑戰性
但死得多真係要抖下

白金控,仲要白三集
睇人直播個個打到爆粗
屌佢老味一街都無得好景門口黑店賣338
遲下先算
買唔撚到

係幾有挑戰性
但死得多真係要抖下

白金控,仲要白三集
睇人直播個個打到爆粗
屌佢老味一街都無得好景門口黑店賣338
遲下先算

第3集金已白
屌佢老味 第2集嗰關piston it away難撚到on9

打撚咗兩粒鐘都未過到

death route?

返death route條路+本身唔可以死嘅路程

我啱啱終於入到death route
結果都係死撚咗
我變咗周潤發 不如一槍打死我

而家卡撚左係high road果關 打到想dom爆moon

而家卡撚左係high road果關 打到想dom爆moon

一向知第一集難打 所以留返最尾打
第一集lost city 同road to nowhere好春難玩 死左廿幾次

重有slippery climb
btw road to where見有人分半鐘過關

結果都係死撚咗

我過咗 幫你加油,death route 最尾踩蟹兩連跳有難度

依家終於又入得返去 好撚驚

結果都係死撚咗

我過咗 幫你加油,death route 最尾踩蟹兩連跳有難度

依家終於又入得返去 好撚驚

屌你老味終於過咗
多謝巴打
我屌!原來第2集打完個大佬會有對鞋
唔怪得有啲撚樣計時賽咁快
我重戇鳩鳩喺度慢慢跣以為已經好快
過到吊橋了
玩呢關玩到冇曬意見
啱啱打咗關騎白熊嘅計時賽9個字
勁撚驚得藍匙
啱啱打咗關騎白熊嘅計時賽9個字
勁撚驚得藍匙

L1開leaderboard睇咗金匙時間先玩會安心d

成日行咗入去先記得
我覺得最難嘅盃係99條命
黃金賣成380
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞