[PS4]古惑狼偷跑?

646 回覆
9 Like 2 Dislike
玩TEMPLE玩到燥底收機算
玩第2集成日跌落街 計時關含得撚
點樣chok趴落地下

有冇巴打識

第幾集?
第3集就跳起再圈形

第一集呢
真係唔識禁

第一集好似無得趴

又好似係
唔該哂
其實係咪難玩過ps1版
其實係咪難玩過ps1版

難玩左 難控制左
D位要跳得更準

成日踩龜或者側邊有刺既野會判斷踩唔中死左
屌佢老味 第2集難玩到on9
早幾年玩返都無咁難
玩到好燥啊 係咁死!死完等loading又耐
建議大家喺第3集練熟圓叉正方呢種跳法先玩第2集 第2集啲距離比較遠
而且無技能 新手可能會覺得難玩好多
其實仲係幾好玩
但真係唔易玩,睇人玩第1集難到傻
屌佢老味發明撳完option再撳中間個掣就quit嗰條友真係要拉去打靶
打撚咗成粒鐘先過到關唔小心撳錯就乜撚都無晒
唔知有冇人發現到
第一集過橋d關 難玩到仆街
但發現原來可以行條繩過
唔知有冇人發現到
但發現原來可以行條繩過

試下先
買唔撚到
見你地玩到咁燥都係諗諗先
唔知有冇人發現到
但發現原來可以行條繩過

試下先

係可以呀
睇人都係咁玩
建議大家喺第3集練熟圓叉正方呢種跳法先玩第2集 第2集啲距離比較遠
而且無技能 新手可能會覺得難玩好多

玩緊第二代,某d關爆全箱拎鑽石有難度
world 4 有關雪地關好難

打緊world 5
World 4啲蜜蜂關真係屌佢老味
https://www.twitch.tv/dingdongvg
睇呢個鬼佬玩計時好佩服佢既耐力
第一集lost city 同road to nowhere好春難玩 死左廿幾次
第一集lost city 同road to nowhere好春難玩 死左廿幾次

lost city 睇好個pattern先跳/過
road to nowhere 難過個d位試下跳上條繩度,落繩個點係古惑狼個影嘅正中間

lost city後面死幾次先知有得行秘道
road to nowhere真係對住個影黎打 爭少少都跌落街
究竟係我細個唔識講粗口定真係難玩咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞