[PS4]古惑狼偷跑?

646 回覆
9 Like 2 Dislike
今朝Pre-order 左古惑狼,諗住一出就有得玩,點知頭先出街見到已經有碟賣
人地今日有得玩,我就要等多3日
說好的早買早享受呢
今朝Pre-order 左古惑狼,諗住一出就有得玩,點知頭先出街見到已經有碟賣
說好的早買早享受呢

邊到有碟賣
說好的早買早享受呢

邊到有碟賣

元朗喜利
但preorder有野送
但preorder有野送

平d 添,但比我簡多次我會即刻買碟玩
古惑狼
說好的早買早享受呢

邊到有碟賣

元朗喜利

賣幾多錢
說好的早買早享受呢

邊到有碟賣

元朗喜利

賣幾多錢

想問下ps store有冇中文版同預購送個啲咩黎
不嬲D GAME既碟都會偷跑

無中文,呢隻要中文黎做咩
二百幾蚊比想像中平

無中文,呢隻要中文黎做咩

得個theme 咋
裡面果幾隻古惑狼都係跑步game?
行定美版黎?
裡面果幾隻古惑狼都係跑步game?

古惑狼咪古惑狼囉
行定美版黎?

真係唔知
行定美版黎?

真係唔知

無知一問 有咩分別
信和都偷跑左啦 琴日買左$278 美版
無分別,某d game要買dlc 所以先分唔同版啫
行定美版黎?

真係唔知

無知一問 有咩分別

純粹收藏 想要行版
無中文無online唔會買
預購本內容即可在付款時獲得以下特典:

數位預購主題

預購本內容亦可在發售日獲得以下特典:
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Sunset Vista Pack *
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Friends Pack *
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Coco Pack *

果幾個PACK係咩黎
預購本內容即可在付款時獲得以下特典:

數位預購主題

預購本內容亦可在發售日獲得以下特典:
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Sunset Vista Pack *
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Friends Pack *
- Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy - Coco Pack *

果幾個PACK係咩黎

如果買碟有冇依幾個pack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞