F1 2022 愛美利亞-羅曼尼亞站 賽後討論區 4

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
鬼叫佢老細寫啲咁嘅規則要人守
McLaren Racing has a zero-tolerance policy on racism, homophobia, bullying, abuse, hate speech or discrimination of any kind on our social media channels. People participating in such actions are not welcome in our online community. 

https://www.mclaren.com/racing/team/mclaren-racing-social-media-community-code/#:~:text=McLaren%20Racing%20has%20a%20zero,welcome%20in%20our%20online%20community.
睇到圖, 係prick
咁要睇個員工係自己fb/Twitter 定係老麥d page講。不過老麥要炒同保佢都有方法

今場compound C234
Q S3大塞車
其實都幾不智,呢個時勢邊有人仲用真名講真話
我覺得要匿名先可以講真話更反智
無人唔俾人講真,係唔俾你用咁嘅語氣用字啫,就算麥記啲twitter post 都成日有罵戰㗎啦,但都無寫到佢咁咪當無事囉

三句唔埋兩口就爆句粗,真係粗口可以當係文化咩
見就爆po 我開定一個新嘅
另外呢個禮拜我有事mon 唔到po, 有勞毛毛同咁多位巴打幫手
F1 2022 愛美利亞-羅曼尼亞站 賽後討論區 5
https://lih.kg/2989546
咁突然
好似話porsche會出MGU-K,
RBPT繼續做Engine

好想康打早日接返RBPT嚟做
啲平粉一早轉撐垃利
下年有起色再轉會
唔知audi 波子挑唔挑戰到上游地位
其實外國黎講咁樣已經係body shame緊和牛但係取笑對象係和牛就冇事
試下on9con玩鳩鹹sir睇下會點
蝦和牛上年rookie又唔係成績好勁啫
同埋佢好彩和牛都叫玩得,自己都成日自嘲身高... 講過類似話可以幫AT示範加細碼之類

我總係覺得康打係會再返嚟
如果2026年仲有日本車手係F1的話...
角田拍岩佐
我都估唔到佢地唔玩
咸會去met gala 今個禮拜有比賽都夠膽去咁多人嘅地方

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞