F1 2022 愛美利亞-羅曼尼亞站 賽後討論區 4

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
唔識就問,active suspension係咪active aero嘅一部份
有興趣
想要粉紅polo
不過我覺得,除非佩主席要湊仔而榮休啫
否則大牛唔會係呢兩年無啦啦搞佢嘅

見Max真係同佢關係唔錯,大牛亂咁嚟激親max就唔好啦

調轉,圖爺都未必再想轉會,見佢今站人同車都有起色,佢可能玩多一陣先決定留定退
係,同埋算係driver aid 嘅一種

講起active aero 又不得不提起mass damper, 又係被FIA 話係aero device
horner 都叫八屆
佢係咪有睇LIHKG
https://www.instagram.com/p/Cc8FK9wsIxG/
仲有冇人想買麥記野
我開團啦咁
一沉百踩
個個排隊抽喊爺水
其實07年佢都係自柒先自己跌埋第一年玩F1即拎WDC既頭銜

咸比幸運既幸運的話九屆了
馬田應該係圖尾站㗎喇
好撚臭串
不過我鐘意
有轆嘅船
咁講靠垃利自爆佢先有第一屆
咁08年咪又係好彩先有第一戒
前轆MG只可以regen brake, 唔可以俾力
馬力又唔夠,車又重, 場又細
直路尾有322kph係咪理論數字嚟 點計都做唔到
睇下放暑假前紅牛架車擺低幾多次先

暑假前跌返一兩次分就好容易分到一二車手

睇今年 Max 運仔仲係 Win or nothing 隨時 08 kimi 咁
is that Glock? is that Glock?
叫最大愛包容嘅Sor Lewis Hamilton-Larbalestier讓個位俾女性去揸
應該會至少開到30
如果見到佢同舒仔一隊就好
一年都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞