試當真(黑鏡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (50)

1001 回覆
21 Like 205 Dislike
你個腦停咗唔止一日。
你依家追擊人,就唔好怪點解當日成班人追擊你
好心反省吓,你真係無撚腦
雖然我唔認同公海挑人機,但公海事就公海了
點解你講到haters爆閘入嚟圍爐post度吠係理所當然係老奉咁嘅?
唔緊要啦 個圍爐post都冇人 hater都唔入既話就沉架啦
我講緊追擊佢嘅人唔係班haters喎。 慎防你唔知咩事,我講綠毛蟲俾人追擊係講緊佢之前屌人提會員內容之後自己又提,柒咗俾人追擊搞到潛水。 追擊佢嗰班都係會員本身

另外,公海事就公海了? 個haters之前都係入嚟圍爐post度講,綠毛蟲撚係公海事就公海了? https://lih.kg/bmpzfNV

仲有,你會形容「haters爆閘入嚟圍爐post」 已經好奇怪,個post係人都入得。咁點解入嚟講嘢唔係老奉? 你最多話佢哋講嘢唔make sense㗎姐。
好同意
「爆閘入嚟圍爐post度吠係理所當然係老奉咁嘅?」
聽到我一頭霧水
e度幾時變咗圍爐post
喺討論區討論唔係老奉,唔通要拎批文,救命
又咁講 由高登到連登 波台所有呢類post 甚至娛樂台部份呢類post 真係有潛規則係唔會無端端爆閘
今週兩段劇情短片都係廣告嚟
睇謝票場人數會唔會又跌

雖然二廁人生幾正
今個禮拜啲view數唔知係咪因為廣告多
普遍比上個禮拜小左
而家live得千三人
大家快啲入場睇謝票場啦
今晚有yanny啦掛
有YanB
​Harrison海報實體好撚正

笑死
有入冇出
謝票王
出咗要嗌口號
後庭教兵
Saving Private Area
呢兩個食得好正
有盲撐嘅地方自然有haters,有光就有影,有陰就有陽,相生相剋
但都respect 巴打你一路以來嘅理性分析
2000以上我覺得都係合格
brienne好Cute cute
yanb謝票王贏哂
不過nero都有第二
locker把聲第三笑死
今個月第一次心事台開咗未?
估唔到試當真走下坡走得咁快
龜頭仔咁夜仲開工?
Locker story 同kayan sweet到
調轉係修仔同caca po合照一定勁撚嘔心
唔好啊屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞