試當真(黑鏡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (50)

1001 回覆
21 Like 205 Dislike
都有現金呀
利申返如果張atm卡係用返呢個廣告既design我會去申請換卡
銅臭channel
啲熱狗真係永遠不敗
抄到九成似到時又可以話二創
對住公眾講心底話又可以話mocku做戲咋

Btw果然同鍾培生一丘之貉
都係咁中意抄DS圓圈
事旦兩項
[越反越紅]點睇HSBC搵賣 NFT嘅試當真做代言人
https://lih.kg/2998785
現有恒生客戶係咪唔駛諗
可以去開HS戶口
係呀係呀 鳩屌多啲
啱青奴情何以堪…
https://www.youtube.com/watch?v=9bXC7aExd8E

《恒生銀行 x 試當真特約:試下成熟 試下認真》
彩色 | 2022 | #試下成熟、#試下認真 | 粵語 | 中文字幕 |1’ |

修、豪、賢穿梭於不同電影和試當真影片的世界之間,藉多元宇宙的主題鼓勵觀眾多作嘗試,在理財投資世界的領域,一起「試下成熟 試下認真」。

7:30pm YouTube 首播
7:40pm Viu TV 首播

主演:
游學修 @neoyau19
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
https://youtu.be/2MGy7BVj8e0
豪哥stone到一個點
其實如果佢哋真係整個財經節目出嚟反而無宜家咁樣衰
賣廣告都樣衰??唔撚係啩
仲要恒生喎唔係咩濕鳩支那BANK
賺錢就係樣衰
最好返返去金剛crew個陣咁乞食就真係帶住個初心拍片比觀眾睇
做咩?我覆緊上面講啱青奴喎
試當真有廣告接,我覺得喺圍內開心share、討論下就已經OK
唔駛特登喺公海開post講,
費事陣間拿捏得唔好,比人覺得認真毛攞住試當真個名周圍挑機
唔係好明點解要開po挑機
可能覺得咁樣係一吐烏氣?
「連登仔越睇死試當真,越要擺上嚟比班連登仔睇,
仲有好多人睇試當真,有好多品牌都鍾意用試當真,
試當真嘅影響力不減」(設計對白)
其實唔洗做埋呢d野啦 反正都唔care連登有幾撐有幾反試當真
出po挑機最尾又燒返去試當真
靜靜地keep住多d job繼續紅就已經係最好嘅證明
一陣touchwood柒左咪又多樣野俾人鞭...
啱呀
我覺得圍內喺到「鄧」佢哋開心,就已經好足夠
個廣告有啲弱
擺脱唔到香港傳統廣告設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞