試當真(黑鏡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (50)

1001 回覆
21 Like 205 Dislike
想知Locker搬咗去邊
佢地係office入撚哂水?
討論呢班人根本一早係哂時間
淪落到討論一班食相難睇既KOL
早啲醒覺好過
做對自己有意義既野
因為試當真無論拍啲咩片出黎(特別係sell 女果啲),都總有班傻毛留cm 話好睇,成個邪教咁。冇批評就冇成長,可惜嘅係修大哥為人氣焰囂張,唔啱聽嘅說話就當你係haters

已經好耐冇睇過依個channel 啲片,真心好懷念好似重慶森林依啲高質素嘅片。記得修大哥話想出分力搞好香港電影業,講真佢之前反擊燒山果條片,真係覺得佢幾有heart 同有團火喺度。可惜嘅係而家真係得返番啲銅臭味
可惜嘅係修大哥為人氣焰囂張,唔啱聽嘅說話就當你係haters<<<<又喺度老屈, 陳三上身呀?
試乜都得《MOVE ON簡單,MOVE去往事極難》|試當真
觀看次數:908次 2022年5月16日 彩色 | 2022 | #MOVEON、#斷捨離、#往事 | 粵

故事簡介:
許賢相約豪哥等人回到舊地方,執拾尚未帶走的物品和回憶。

主演:
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
潘宗孝@ernest_pch
Ellen @gowyi
火柴仔 @matchachet
https://www.youtube.com/watch?v=fdgA_lfGjlo
本來仲想屌做乜又冇劇場
不過呢條搬屋紀錄片幾正幾感動
你日日入黎loop同一句最撚有意義
橋庫
安全帶震撼教育
行山節孝?!
定海神針
原島大陸
新八老師s2 ???
睇波嚇撚死
莎姿豪
搞笑大師
CALL車BY your name
國王的口罩
隱形神鋒
one take
怪人藍戰士???
香港電影教????
爸bar tender
自由畫室
殺手情人夢
大情大性
光速xx???

其他唔係好睇到
邊條叫重慶森林
其實又唔算少咗條劇場嘅
之前都試過同一禮拜兩條都係劇場
大波YanB嗰個禮拜
光速屌閪舞王
莎姿豪應該幾好睇
靚啲嗰個同屎戲啲嗰個同場演出
3月之後真係冇咩好片
加上NTR、修Ca出pool之後就更加唔想追
垃圾artaverse (票務:KKTIX) 呃聽眾錢
https://lih.kg/wRsQaJX
#320 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

莎姿豪感覺又係扭橋愛情片
應該好正
軒公出NFT,有冇連登社工留意
其實出NFT冇問題
修出多人反係因為佢由反對NFT去到支持加自己出個時間太快,所以希望下次佢唔好咩都公開話左先,封左自己後路
條新片有殘體
你當佢Mocu入面話反對係真反對.....?
如果你話之前反對, 修都解釋過係過左好耐, 好多好多人搵佢出nft, 直至最近先被游說到出啦
同埋連登仔係講到出nft就係渣乾fans最後一招,
之後捲錢走佬
出nft就係滿身銅臭味
出nft就係忘本
就算你承諾有咩咩咩benefit都係冇用
出nft就係仆街冚家鏟

出nft點會冇問題呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞