[PC DMM/Steam] DOA 咸濕排球 DOAXVV (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
果陣過兩三個禮拜後就唔洗
我update DMM player無轉日區都得
VPN好似係一個月前開始留意到唔駛
有排我以為自己nordvpn short左
之後睇巴哈有人講話唔用都得

之前dmm player已經去到最新,冇掛vpn都係唔得

百屌成材 提早2點半update完
3萬石中左右2件
抽多12萬都中唔到中間
S版60抽兩件bonus,咁岩都係想要果兩隻角,非常唔錯
IT狗咁快就生日裝
特登架, こはる好似都係咁, 初出場之後無幾耐就生日

80抽果時有SSR演出, 諗住可以收工, 點知係第一件SSR嚟
最後井撚咗
nanami同elisa好似都係咁
想問下係咪每次中新角都要逐個動作買
百鳩幾個動作禁到手軟

每次買多幾個唔使下次又買
thanks
送禮又識整一次送n個 買動作又唔搞
見倒NANAMI AMY, 想入坑
你地玩DMM定STEAM? 日文都睇得明, 不過中文更明

咩NANAMI AMY呢D 係要等佢出抽, 再加抽中先會有咁?
DMM
本身玩開廢事轉
啲故事除咗部分特別event同角色本身episode 之外完全唔吸引
睇得明果啲咪算

果期有對應角色衫 抽中就會有果隻角色
基本上玩一排好易齊晒
Amy暫時仲係課金角色 等多一排應該變免費
利申 DMM版, 不過依家課金好迂回曲折

係, 你要抽到個角色先用到
每個星期一個新pool, 每次出2-3個角色

不過有個問題, 如果你想要AMY, 一係重課, 一係得大半年
依隻game啲新角色新出一排得有償石pool, 要等大半年先會出無償石pool
AMY係4月出嘅新角色, 有排都未無償石化
咁岩依家DMM版有生日衫可以抽, 應該過多幾日就完
因為有償石pool同埋得1.1%, 好大機會200抽天井
生日pool之後應該8-9月先有得再抽, 再下一次好大機會出年嘅無償石pool

steam版課金好似平啲, 不過進度慢一年左右
應該有少少時間可以試玩下先, 之後出AMY第一個pool先再決定課唔課

咁nanami呢
DMM無償石化左
S版仲係要用償石 下個EVENT(6月22日17:30)應該會又出黎 繼續有償石

結果S版呢期活動係屁屁相撲
Nanami第二件衫呢

屁力得3萬幾,過到最高。有冇人知點樣可以谷到想建議嘅事嗎屁力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞