[PC DMM/Steam] DOA 咸濕排球 DOAXVV (3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
KOEI究竟係執左DOA格斗部門定係成個DOA相關都執柒左
好好彩咁用唔洗兩萬石抽左兩張nanami STM SSR卡
收心養性等蠟筆刷兩張上去升爆就算
格斗啦應該,doa6比佢玩死左
傳聞本身整緊DOA7, 但係新堀洋平唔做之後就成個Team解散咗
唔係好信咁快做7第5代中間都隔左幾個咩終極版先到6
格鬥版都係哂氣 格鬥game而家真係少人玩
繼續咸濕排球好揾好多
佢出7睇死佢都係整6.5叫做7
6個名爛到咁

其實DOA個系統幾好玩
新玩鳩撳都會出到啲好似好勁嘅combo
再上學識埋用hold, 之後攻防都好玩

依家咸濕排球都唔係好多資源
UI無改, 隻game無大變化, 但係update都出事
DOA個系統注定行唔到電競
而KOEI又知其實你班咸濕仔都係睇女,咁我不如做手機驚算
DOA6自爆死真係幾無奈

但如果短期內只可以救一隻
我想佢救咗龍忍先
上次玩女權 D女包實哂
仲要解鎖衫要打勁多場

始終格鬥game揾唔到大錢
而家呢隻抽卡玩法 少少成本多多利潤
所以我估可能直程放棄格鬥個邊
忍者個邊好似十年無出過新game
覺得潛力大過doa
但DOAXVV始終係用DOA5個模組
Modeling有少少舊
希望第時用到DOA6甚至更新嘅模組
希望直接更新模組 唔係課左既金就倒落鹹水海
龍忍衰在出Sigma降低難度想吸多啲light user
龍忍3仲要再易咗
冇晒吸引力

Soul系兜頭落咗team ninja面
證明高難度game 一樣全球大賣
NG沒落因為果個早仕矢洋介呢個垃圾,NG2 SIgma佢主力操刀仆直,NG3就將成個系列打落深淵,本來已經賣比小眾既野經唔起兩次失敗

佢唔係將個難度去調低.呢度要讚爛臉厲害既地方係佢個難係有層次,每次打嬴一隻敵人都係靠實力,唔會屈你機制,所以玩落去每次都覺得自己係有進步,但同時又會新野比人挑戰,呢個都係忍龍一直最精彩既地方

早仕矢完全冇呢個設計能力,所以佢就用最on9既方法,全部敵人set長一倍血+無敵frame屈你,玩落就好似果d咩射擊RPG咁,成排子彈爆頭都唔死,又CUT血猩美學位,三代直頭連人設都敗壞埋...仲要周圍辣著火頭話人地d bayonetta果d野過時,十足而家中共d口吻

最後好彩係安田文彥接手整返隻NG3 RE幫佢抆返D屎,之後光榮收購就唔會比你燒錢...
咁岩果陣魂系開始起,咁就調哂去開發仁王系列,所以你睇仁王有d動作根本忍外抄過去
放棄左啦
整果條友都走埋, 已經last update

而家都係主力推女落火坑收埋d剩餘價值
steam版個calender成撚日都唔記得禁,好心一login就比埋人咪得
話說DMM好似又唔使VPN
最近唔用VPN都開到
暗榮搞臭晒Tecmo
Souls 其實就係睇住忍龍黑之章果種高水平追上黎
結果半路忍龍已經自己炒車死撚咗

證明忍龍做得好根本可以全球大賣邊只一百萬咁少
d技術揸到要提早三個鍾main
1000-1800
不過我寧願佢預時間早開始好過delay
雖然update隻game要8個鐘真係痴線

又係こはる
好想抽, 但下個event應該都係周年暗鍋, 會燒好多石
繼續咸魚落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞