[PC DMM/Steam] DOA 咸濕排球 DOAXVV (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
如果有trend衫可以試下打入到5000名拎20張Vol.3卷
啲卷有用
以前唔知飾品2/3 卷要打rank,不嬲都hea玩
仲抽唔抽好, B人同C人個件覺唔覺倒落A人度?
今次好似覺唔到
依家用依2件衫衝event算
同埋好大機會下件衫都係シャンディ
之前koharu同amy都係連續幾個event
而家排緊3000鬆d,拿低保算
RANK係咪,
換完T衫, 總之就揀最底個個打, 用哂D體就係?
+ 見啲stat高嘅對手可以用金波
每日都可以買3個平價金波
用哂d體就拿最低既ranking 獎勵
去到5000以內就可以拿20張ssr飾品3卷, 同10張ssr飾品2卷

之前玩唔知點拿,原來要打rank
有無咩放置模式, 條女會識得自己將已有既POSE逐個逐個輪住做?
Venus shop果D SR突爆係5pp定8pp
會唔會有邊次抽既3個人係全部 NANAMI AMY SHANDY ROBERIA ELIZE個D,
定係一定會溝D嬸嬸落去?
想保位保到上3000內
要拿多十個VIP COINS仲要保守應該都要打多800萬,都係收手算
都唔係既,好似呢個咪唔溝d舊角
不過多數d 5人啊,6人啊,12人啊就肯定會溝
https://doax-venusvacation.jp/info/33032.html#trend_code
點都會搭過低人氣角色
係前一次Amy Koharu Fiona個pool痴咗線
而家應該打夠分唔會被踢出3000外

如果突爆左件衫已經開左爆衣+拿技,件衫如果又冇乜用其實係咪已經可以換返D VIP coin返來
留件力/技加分衫同耐力衫爬山用之外我賣哂
即係賣哂都唔會影響private room堆setting?
Yes 突滿爆左衫賣左唔會影響私人穿搭
反而我好奇sr飾品賣唔賣得
仲有一個鐘希望守到2000內
頂屎忽卡左係3000外,有咩雞精方法可以入返3000內
#2最底

TLDR
APL衫 or POW/TEC/STM合計最高嘅衫/飾物
潛在技能轉晒加POW/TEC果啲
有練習卷, 可以試下先嚟真
如果你有升過APL潛在, 可以試下用
試左同3000個數爭好遠
拿住十粒算
屌你老母最尾一日都要出張helena比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞